4 de desembre de 2020 4/12/20

Les adaptacions ecològiques de les plantes de la Devesa protagonitzen la visita guiada de juny

Les adaptacions ecològiques de les plantes de la Devesa protagonitzen la visita guiada de juny - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les adaptacions ecològiques de les plantes de la Devesa protagonitzen la visita guiada de juny - (foto 2)

  Com és habitual els últims caps de setmana de mes, el Servici Devesa-Albufera de l'Ajuntament de València ha dut a terme una activitat gratuïta, centrada en esta ocasió en les adaptacions ecològiques de les plantes de la Devesa. La visita guiada ha congregat 40 persones, el màxim establit per operativitat.

  Les persones assistents han comprovat de primera mà algunes de les característiques de les plantes de la Devesa. Primer, amb una xarrada; després, amb un itinerari guiat. Un tècnic del Servici Devesa-Albufera ha dirigit la jornada i ha explicat algunes de les curiositats més cridaneres de les adaptacions ecològiques de les plantes de la Devesa. Un dels trets distintius d'estes plantes és que s'arrosseguen per evitar el vent de la mar. També s'ha explicat que les plantes que viuen en sòls salins tenen molta sal als seus teixits.

  "El Servici Devesa-Albufera realitza una tasca importantíssima per donar a conéixer les plantes autòctones i molts altres elements dels diversos ecosistemes que conformen el Parc Natural de l'Albufera i això és fonamental perquè la gent conega millor el nostre patrimoni ambiental", ha explicat el regidor de Conservació d'Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, qui ha afirmat que "conéixer allò que tenim tan a prop del centre de la ciutat és la millor forma per estimar-lo i conscienciar-nos de la necessitat de preservar-lo en condicions òptimes".

  El regidor ha agraït l'esforç permanent del personal del Servici Devesa-Albufera per acostar a la població tots els detalls que fan del Parc Natural de l'Albufera un lloc del que ens sentim molt orgullosos. A més, ha recordat que és molt senzill participar en este tipus d'activitats gràcies al servici que oferix la línia 25 dels autobusos de l'EMT.

  Pujar