27 de setembre de 2020 27/9/20

Cs aconsegueix que l'Ajuntament recolze la innovació del sector de l'automoció valenciana

Cs aconsegueix que l'Ajuntament recolze la innovació del sector de l'automoció valenciana - (foto 1)

    El grup municipal Ciutadans (*Cs) ha aconseguit que el Ple de l'Ajuntament de València aprove una declaració institucional per al respatler de la innovació en el sector de l'automoció valencià. El portaveu de Ciutadans, Fernando Giner, ha dit: “Hem impulsat aquesta declaració institucional perquè el sector de l'automoció és crucial per a l'economia de la ciutat. Amb aquest acord, manem des de València un missatge nítid de suport a Ford i al seu parc de proveïdors”.

    La declaració institucional compromet a l'Ajuntament de València a impulsar totes aquelles mesures i estratègies d'innovació que milloren la producció de vehicles. A més posa l'accent que els reptes del sector estan relacionats amb l'electrificació, el cotxe autònom i les noves formes de propietat dels vehicles pel que “només els més productius, eficients i acurats amb el medi ambient continuaran”.

    “València ha fet un pas avance perquè el sector de l'automoció identifique a la ciutat com un aliat ja que el compromís adquirit avui pels regidors de l'Ajuntament és garantir la viabilitat de la factoria i del seu parc de proveïdors”, ha dit Giner.

    El portaveu de Cs ha posat en valor l'impacte que té l'automoció en la ciutat de València. “Quan parlem del Turisme MICE (Meeting, incentive, congres, events) estem parlant de totes les reunions de treball i esdeveniments, tant públics com a privats, que realitza contínuament el sector de l'automoció en la nostra ciutat. Vull recordar que el pla estratègic de turisme de la ciutat té com a principal estratègia augmentar el turisme MICE. L'automoció té un efecte directe en l'aeroport i en els nostres hotels i restaurants que acullen les reunions de treball del sector i en tota l'economia en general en haver generat desenes de llocs d'ocupació d'alts salaris i estabilitat”, ha assegurat el portaveu de Cs.

    Pujar