elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un accident entre un taxi i un turisme provoca tres ferits a València

Un accident entre un taxi i un turisme provoca tres ferits a València
  • El succés s'ha produït aquest matí en una avinguda molt concorreguda i els accidentats han sigut traslladats a l'hospital

S'ha produït un accident aquest matí a la ciutat de València. Sobre les 9 hores, es produïa una col·lisió entre un turisme i un taxi en l'avinguda Giorgeta on tres persones han resultat ferides.

Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat una unitat de Suport Vital Bàsic i una ambulància convencional de transport no assistencial.

Els serveis sanitaris han assistit a tres persones ferides. Una d'elles, era una dona de 66 anys d'edat contusió costal i cervicalgia. Després de l'atenció ha sigut traslladada a l'Hospital La Fe en l'ambulància de Suport Vital Bàsic.

Un altre dels ferits és un home de 56 anys, que presentava contusió en un ull i ha sigut evacuat a l'Hospital Arnau de Vilanova en l'ambulància convencional.

El tercer afectat és un home de 44 anys, que ha sigut assistit per contusió al cap i traslladat a l'Hospital General Universitari en l'ambulància de Bombers de l'Ajuntament de València.

Pujar