11 de juliol de 2020 11/7/20

Abascal denuncia a València el “tots contra Vox”: “Han entrat en pànic”

Abascal denuncia a València el “tots contra Vox”: “Han entrat en pànic” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Abascal denuncia a València el “tots contra Vox”: “Han entrat en pànic” - (foto 2)

  El recinte de Fira València va ser el lloc triat pel partit de Santiago Abascal per a realitzar l'últim dels mítings programats a la ciutat amb motiu de les eleccions generals del 10 de novembre. Una trobada amb la militància en el qual el candidat a la presidència del govern va criticar l'actitud de la resta de partits durant el debat del passat dilluns i durant la campanya.

  "Nosaltres no desbloquejarem la situació amb el PSOE, no governarà ni formarà part d'un govern", va explicar Abascal qui no descarta una nova cita amb les urnes: "I si cal repetir eleccions, ho farem".

  Així es va pronunciar Santiago Abascal en un recinte firal abarrotat de famílies, militants i fins i tot xiquets que, segons les xifres facilitades per l'organització, sumaven un total de 9.600 persones. Al costat del candidat a la presidència, el president de VOX València, José María Llanos, i el candidat al Congrés per València, Ignacio Gil.

  Durant la seua intervenció, al llarg de la qual es van poder sentir crits de ‘president’, el president de VOX va qualificar a Pedro Sánchez com “el president més antipatriota de la història” descartant així qualsevol tipus de suport a una hipotètica futura investidura.

  A més, va criticar l'actitud de Pablo Casado i Albert Rivera perquè creu que podrien facilitar un govern socialista després del 10N. En aquest sentit, va disparar contra el popular assenyalant que “és bastant trist definir al teu propi partit sol en contra del que un altre representa”.

  Finalment, Abascal va assenyalar davant una militància entregada que el seu partit no fa una crida al “vot útil o de la por” alguna cosa que, diu, “sembla que és l'última esperança que els queda a alguns" i va insistir així en la seua aposta per repetir de nou eleccions abans que donar suport a un govern socialista.

  Pujar