elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 5.900 persones utilitzen els autobusos nocturns de l’EMT per disfrutar de la Gran Nit

    Els autobusos de l'Empresa Municipal de Transports varen traslladar dissabte passat, durant la celebració de la Gran Nit de la Gran Fira de València, 5.907 persones, un 67,5 per cent més que durant la mateixa celebració l'any passat. El regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha destacat el resultat positiu immediat que s'aconseguix quan s'augmenta el servici de les línies nocturnes.

    "Els valencians i les valencianes responen de forma positiva i immediata a l'increment de l'oferta de transport públic i això és una molt bona notícia que des de les administracions hem de fer costat. Per això hem reivindicat en múltiples ocasions, i tornem a fer-ho, que el govern central acabe amb el greuge comparatiu contra València i aporte els recursos necessaris com ja fa en unes altres ciutats de l'Estat, el que ens permetria seguir incrementant l'oferta", ha afirmat Grezzi.

    El regidor ha recordat que hi ha quatre línies nocturnes de l'EMT que des del mes de maig passat han duplicat les seues freqüències de pas i que totes elles han experimentat un augment de passatgers durant la darrera Gran Nit. De fet, van ser les que més persones varen traslladar el dissabte (842, la línia N6; 749, la línia N1; 702, la línia N89, i 667 varen utilitzar la línia N90). La línia N6 també va ser la que més va augmentar en nombre de passatgers respecte a la mateixa celebració de l'any passat, amb un increment de 409 persones, mentre que en termes relatius l'augment més gran respecte a l'any passat es va registrar en la línia N9, en passar de les 219 persones usuàries durant la Gran Nit de 2016 a les 543 d'enguany, el que comporta un increment del 147,9 per cent.

    Grezzi ha agraït el treball de tot el personal de l'EMT que va fer possible duplicar el servici d'autobusos en totes les línies nocturnes que encara no havien vist duplicada la seua oferta.

    Pujar