Castellano

Utiel registra l'únic gran brot de la setmana a la Comunitat Valenciana

Utiel registra l'únic gran brot de la setmana a la Comunitat Valenciana
  • Deu persones s'han contagiat per una reunió entre amics o familiars

La Conselleria de Sanitat ha confirmat un nou brot de coronavirus, l'únic important en tota la setmana a la Comunitat Valenciana. Ha estat a la localitat d'Utiel, on deu persones s'han contagiat per una reunió entre amics o familiars.

Són les dades de la Conselleria de Sanitat que reflecteixen també que la localitat havia registrat dos contagis en els darrers catorze dies fins ara. De fet, la incidència a la localitat està en 17 casos per cada 100.000 habitants. Des que va esclatar la pandèmia, Utiel ha registrat 1.434 contagis i 43 morts.

Aquest nou brot el coneixem en una jornada negra a la Comunitat Valenciana després del pont de Tots Sants. S'han disparat els contagis (amb 672 des de divendres) i també les hospitalitzacions, amb una trentena més que fa quatre dies. La pandèmia ens deixa una altra mala notícia: tres morts més. La majoria dels contagis (306) han estat a la província de València.

Així, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha notificat 672 nous casos de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens. Amb aquesta actualització, la xifra total de positius se situa a 515.703 persones.

Els nous casos per províncies són 184 a Castelló (54.548 en total); 182 a Alacant (189.181) i 306 a València (271.973). La xifra de casos no assignats es manté a 1.

Pujar