30 de març de 2020 30/3/20

Un Tortell de Reis gegant endolcirà els paladars de més de mil valencians aquest divendres

Un Tortell de Reis gegant endolcirà els paladars de més de mil valencians aquest divendres - (foto 1)
  • El dolç típic de Reyes ha sigut donat per la Tahona d'Utiel i es podrà degustar demà, divendres 3 de gener, a partir de les 17.30 hores

Un Tortell de Reis gegant ocuparà demà la Plaça Porta del Sol per a endolcir a tots els veïns i veïnes que vulguen compartir aquest berenar especial de Nadal.

Les postres típiques de Reyes en format *extragrande ha sigut donat per l'empresa especialitzada en fleca i pastisseria “La Tahona d'Utiel” que per primera vegada prepara una elaboració d'aquestes dimensions.

El tortell gegant, de sis metres de llarg per dos d'ample, endolcirà els paladars de més de mil persones que podran gaudir d'un berenar especial de Reyes, amb xocolate calent inclòs per a reconfortar una gèlida vesprada d'hivern.

Encara que la tradició marca que una figura de ceràmica i una fava siguen inclosos a l'interior de les postres, en aquesta ocasió, les dimensions del tortell propicien l'excepció i aquestes postres gegants portarà moltes figuretes perquè els més xicotets no es queden sense el seu regal sorpresa.

Demà, a partir de les 17.30 hores, en la Plaça Porta del Sol, donarà principi aquest berenar multitudinari amb la qual compartir una vesprada de convivència veïnal en aquest acabat d'estrenar 2020.

L'Ajuntament d'Utiel agraeix a “La Tahona d'Utiel” aquest regal especial que endolcirà les festes nadalenques a utielanos i utielanas.

Pujar