Castellano

L’Ivace adjudica dues parcel·les de sòl industrial al Parc Empresarial Nuevo Tollo d'Utiel

L’Ivace adjudica dues parcel·les de sòl industrial al Parc Empresarial Nuevo Tollo d'Utiel
  • Suposaran una inversió de 200.000 euros, la creació de tres llocs de treball i contribuiran a dinamitzar l'economia del municipi

L’Ivace, dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball,  ha adjudicat dues parcel·les de sòl industrial, de 300,15 m² cadascuna, al Parc Empresarial Nuevo Tollo d'Utiel que suposaran una inversió de 200.000 euros i la creació de tres llocs de treball.

Aquestes adjudicacions s'han produït en la modalitat de dret de superfície i permetran la implantació de dos projectes empresarials que contribuiran a dinamitzar l'economia del municipi i de la comarca.

Una de les empreses adjudicatàries és Baltu i Calcha S.L. dedicada a la construcció d'estructures metàl·liques per a la indústria. Així mateix, a Nuevo Tollo s'instal·larà un nou projecte autònom de compravenda de vehicles.

Les operacions han tingut lloc en el sisé termini establit en el plec de condicions per a la comercialització de parcel·les i naus industrials als parcs empresarials promoguts per l’Ivace que va finalitzar el passat 15 de gener. En ell s'ofereixen atractives condicions i preus competitius per a l'adquisició de sòl i naus empresarials.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha assenyalat que aquestes adjudicacions “són una bona notícia per a la recuperació dels nostres municipis i comarques en l'actual conjuntura econòmica”.

En aquest sentit, ha destacat la importància dels Parcs Empresarials per a afrontar el nou escenari econòmic marcat per la pandèmia COVID-19, “perquè en ells s'instal·len nous projectes i empreses i es generen ocupacions i per això, continuarem apostant per les nostres àrees industrials amb iniciatives com les ajudes per a la millora i modernització i el Mapa de Sòl Industrial, perquè continuen sent motor de creixement i entorns altament qualificats i competitius”.

Nuevo Tollo

El Parc Empresarial Nuevo Tollo té una situació geogràfica estratègica. Està situat al costat de l'autovia A-3, amb ràpida connexió a les principals vies de comunicació, proximitat a València i experiència i especialització de la mà d'obra de la comarca.

Disposa d'una superfície total de 247.226,23 m², ofereix atractives condicions de comercialització i compta amb una promoció de naus industrials dirigides a empreses, persones treballadores autònomes i pimes que completen l'oferta d'espais productius.

Actualment Nuevo Tollo es troba adjudicat al 94% i des de  l’Ivace es continua avançant en els treballs per a l'ampliació del Parc que permeten cobrir la demanda existent.

Pujar