19 de setembre de 2020 19/9/20

Una gran pedregada sorprén els veïns d'Utiel

Una gran pedregada sorprén els veïns d'Utiel - (foto 1)
  • En la Comunitat Valenciana s'ha activat l'alerta groga per fortes tempestes

MÉS FOTOS
Una gran pedregada sorprén els veïns d'Utiel - (foto 2)

En qüestió de mitja hora la localitat valenciana d'Utiel ha viscut una espectacular pedregada que ha arribat acompanyada d'una baixada de les temperatures de fins a 10 graus. El mes de maig comença així amb imatges poc habituals per a les dates en les quals ens trobem, i que han sorpresos als veïns d'Utiel els qui han vist com els seus carrers s'omplien d'aigua dificultant l'ús de vehicles.

Segons han informat des de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), a Requena Utiel la situació continuarà molt semblant este dijous i no es descarten noves descàrregues importants d'aigua en les pròximes hores les quals podrien anar acompanyades de raigs.

En la resta de la Comunitat, este dijous 2 de maig el cel començarà el dia cobert i podria deixar ruixats a les províncies de Castelló i València podent evolucionar a tempestes ocasionals. Respecte a les temperatures, les mínimes es mantindran “sense canvis importants” i les màximes aniran en descens. A més, a Alacant el vent bufarà de forma moderada durant tota la jornada.
 

Pujar