5 de desembre de 2020 5/12/20

Unides Podem Esquerra Unida critica que el Consell ‘pretenga donar continuïtat a les privatitzacions del PP’

  El candidat de Unides Podem Esquerra Unida a la Generalitat, Ferran Martínez, ha criticat hui que el Consell pretenga donar continuïtat a les privatitzacions del PP.

  En aquest sentit, ha explicat que «durant l'època del PP, empresaris corruptes com els Cotino o els Ortiz es van fer la gestió dels centres de majors a canvi de finançar il·legalment al PP. Durant aquesta legislatura, aqueixa situació no solament no s'ha revertit sinó que han renovat i ampliat les concessions. Sembla increïble que empresaris que van confessar haver-se fet amb la gestió dels centres de majors de forma il·legal, hagen ampliat el seu marge de beneficis de la mà del PSOE i Compromís».

  El candidat ha manifestat que «la privatització dels serveis públics és en si mateixa una forma de corrupció sovint legal que suposa posar això de tots a rendir beneficis per a uns pocs. El PSOE en els seus mítings proclama revertir les privatitzacions del PP i en les reunions amb els empresaris els promet continuar deixant els centres de majors a les seues mans, la Comunitat Valenciana no pot confiar en el PSOE».

  La pròxima legislatura, ha advertit, «ha de servir per a bloquejar de forma definitiva l'accés d'empresaris corruptes a la contractació pública i fer efectiva la reversió de totes les privatitzacions del PP».

  Finalment, ha indicat que «posar això de tots en mans privades ha significat una deterioració sistemàtica dels serveis públics. Necessitem que els centres de majors oferisquen un servei de qualitat a les persones usuàries i que les seues treballadores, quasi sempre dones que pateixen unes condicions de precarietat inacceptables, tinguen garantida l'estabilitat laboral i uns salaris dignes».

  Pujar