25 de setembre de 2020 25/9/20

‘Unes Falles de Categoria’, el concurs de Amstel que reconeix les històries que fan de les Falles una festa única

‘Unes Falles de Categoria’, el concurs de Amstel que reconeix les històries que fan de les Falles una festa única  - (foto 1)
  • La Falla guanyadora gaudirà d'un banquet homenatge al foc, tindrà una edició exclusiva de Amstel or inspirada en la seua comissió i obtindrà la seua ajuda de per a fer realitat un somni

MÉS FOTOS
‘Unes Falles de Categoria’, el concurs de Amstel que reconeix les històries que fan de les Falles una festa única  - (foto 2)

La segona edició dels Premis ‘Unes Falles de Categoria’ naix amb un propòsit clar: fer realitat el somni d'una comissió fallera i reconéixer la labor de totes les persones que hi ha darrere d'aquestes festes. Sota el lema #TotesEspecials, Amstel cerca fer protagonistes a les 382 falles valencianes omplint la ciutat i les xarxes socials d'històries anònimes i personatges que fan úniques aquestes festes.

Així ho han donat a conéixer aquest matí els responsables de la campanya – Alejandro Rodríguez i Daniel Quer – acompanyats de la Fallera Major de València, Marina Civera, i el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset. Tots ells han animat als fallers a participar i demostrar que ser faller és “un estil de vida”.

“Tots tenim alguna cosa que ens fa especial. Per a nosaltres els fallers les falles es viuen els 365 dies a l'any, per això anime a totes les comissions a participar en aquest concurs i demostrar què és el que ens fa especials” ha assenyalat la Fallera Major de València.

Històries anònimes, grans premis

El primer dels canvis en aquesta segona edició dels premis de Amstel és, tal com han explicat els responsables, la manera d'inscripció: Les comissions que desitgen participar podran inscriure's des del 14 fins al 25 de febrer a través del perfil de Facebook de Amstel España, explicant quines activitats i iniciatives els fan especials en aspectes com el caràcter emprenedor, la revitalització de les tradicions o la creativitat.

A més, els participants hauran d'incloure en la seua candidatura un projecte especial per al qual vulguen rebre el suport de Amstel. De totes les candidatures que es presenten solament huit passaren a la fase final on un jurat especialitzat triarà a la comissió guanyadora. 

Serà el 28 de febrer en un acte en el Veles e Vents de la Marina de València, quan els membres del jurat escoltaren aquestes històries anònimes, exemple que totes i cadascuna de les 382 falles són especials, per a triar a la comissió guanyadora.

En aquesta segona edició el premi s'ha dividit en tres: el primer serà un homenatge al foc des de la gastronomia a través d'un sopar preparat per grans xefs valencians la nit de la Cremà; el segon, serà al setembre quan tota la comissió podrà visitar la instal·lacions de la marca per a crear la seua pròpia cervesa i “sentir-se encara més especials”; finalment, Amstel es compromet a fer realitat el projecte amb el qual la comissió fallera havia presentat la seua candidatura. 

El mapa faller

Seguint amb aquest propòsit de visibilitzar a totes les comissions, Amstel ha creat un kit per a visitar el mapa faller al complet i que pot aconseguir-se mitjançant una promoció.

Des del 18 de febrer estarà disponible en els bars i restaurants una edició de terços de Amstel Original amb una contraetiqueta el disseny de la qual se suma a l'esperit #TotesEspecials. Els majors d'edat obtindran un bo per cada terç de la gamma Amstel . I podran canviar-los per regals com a samarretes, motxilles i polseres amb il·lustracions de l'artista Miguel Bustos que reflecteixen històries i personatges representatius de les Falles.

A més, en el punt de canvie podran aconseguir les ‘All Specials’, una revisió il·lustrada de la clàssica *espardenya amb les quals recórrer els carrers del mapa faller. Tots aquests premis poden recollir-se en la All Specials.

Pujar