7 d’abril de 2020 7/4/20

Turisme explora noves possibilitats de promoció de la gastronomia valenciana a Amèrica

  El secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha mantingut una trobada de treball amb representants de The Culinary Institute of Amèrica, entre els quals es trobava el seu vicepresident, Greg Drescher, per a explorar noves possibilitats de promoció de la gastronomia valenciana en el continent americà.

  En aquesta reunió s'han estudiat possibles acords de Turisme, a través de Invat.tur i de la Xarxa de CdTs, amb aquesta prestigiosa universitat, que permeten l'intercanvi de xefs i estudiants entre les dues entitats, així com diferents actuacions de promoció conjunta.

  Durant la trobada, els representants de The Culinary Institute of America han presentat al titular de Turisme, les activitats que realitzen així com l'esdeveniment "World of Flavours" que se celebrarà el pròxim mes d'abril a Califòrnia. L'objectiu és conèixer les possibilitats de promoció que té la gastronomia de la Comunitat Valenciana en aquest esdeveniment, així com la participació de prestigiosos xefs valencians, que col·laboren en la promoció internacional de la nostra cuina.

  Per a Francesc Colomer, "la promoció exterior i la col·laboració amb entitats reconegudes en el món culinari és clau per a un major coneixement de la nostra gastronomia". "Volem seguir posant en valor la nostra cuina i les seues múltiples possibilitats a nivell internacional", ha afegit.

  Així mateix, el secretari autonòmic ha assenyalat que el seu objectiu és que "l'excel·lència del model turístic estiga estretament lligada al talent i bon fer dels professionals que presten serveis als turistes que ens visiten", i ha afirmat que "possibles col·laboracions com aquesta, en la qual estem treballant, ens ajudaran a aconseguir-ho".

  Pujar