1 de desembre de 2020 1/12/20

Els trinquets de Massalfassar, Murla i El Genovés tenen partides molt importants

Els trinquets de Massalfassar, Murla i El Genovés tenen partides molt importants - (foto 1)
  • A partir de demà divendres i fins al diumenge jugaren algunes de les millors promeses dels centres de tecnificació

  • Els millors jugadors sub-18 d'escala i corda juguen la fase final del Trofeo Fundación Trinidad Alfonso

MÉS FOTOS
Els trinquets de Massalfassar, Murla i El Genovés tenen partides molt importants - (foto 2)

El Campionat Individual Sub-18 d'escala i corda de tecnificació “Trofeu Fundación Trinidad Alfonso”, afronta demà divendres 27 de desembre es jugaran les semifinals a partir de les 17.30 hores en el trinquet de Massalfassar. En la primera partida, s'enfronta Carlos d'Alfarp contra Adrián de Museros, en una semifinal on els dos jugadors arriben per primera vegada a aquesta ronda. En la segona semifinal, s'enfronten Mario de Riba-roja i Vicent de Vinalesa que la temporada passada ja van estar en les finals i tindran l'oportunitat de tornar a lluitar per aquest títol. Dilluns 30 de desembre, es jugaren les finals en Massalfassar.

El trinquet del Genovés gaudira de les semifinals del Sub-16 de Raspall de tecnificació

El XIV Campionat Individual Sub-16 de raspall de tecnificació també està arribant a la seua recta final i només queden dos rondes per descobrir el campió d'aquesta edició. Diumenge 29 de desembre es jugaran les semifinals en el trinquet del Genovés, sent les finals el primer cap de setmana de gener, a partir de les 11 hores. En la primera semifinal s´enfrontaran Raúl del CPV Quatretonda contra Sergi del CPV El Genovés. A continuació jugaran David del CPV Quatretonda i Andrés del CPV Quatretonda. Cal ressaltar el gran èxit de Quatretonda, amb tres jugadors en la ronda final.

A Murla contínua la XV Lliga Cadet de Tecnificació d'Escala i Corda

Aquest dissabte 28 de desembre, es jugara la 2ª jornada de la Lliga Cadet de Tecnificació 2019-2020 d'escala i corda, en el trinquet de Murla, a partir de les 11 hores, es jugaran dos partides. En la primera partida jugara l'equip representatiu de Massalfassar contra l'equip d'Alcàsser. En la segona partida, jugaran els equips de Petrer i Vila-real. Les finals seran el diumenge 6 de gener, a partir de les 11 hores. En aquesta edició participaran novament 5 equips i 15 jugadors de les escoles de tecnificació, debutant 10 jugadors en aquesta competició.

Pujar