elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Veïns de Torrevieja denuncien les molèsties que causa un club de cites en el centre

Veïns de Torrevieja denuncien les molèsties que causa un club de cites en el centre
  • Encara que en origen era un hostal, actualment l'establiment alberga també un club d'altern. Els veïns d'al voltant denúncies els crits i baralles que protagonitzen molts clients fins a altes hores del matí i exigixen a l'Ajuntament el seu tancament

Els veïns del centre de Torrevieja denuncien que un dels locals de l'entorn causa contínues molèsties degut als crits i baralles que protagonitzen alguns dels clients. Farts, sol·liciten a l'Ajuntament la clausura del recinte i, encara que des del consistori comprenen les queixes veïnals, asseguren que el local complix les normes.

"La inseguretat és molt gran", explica Francisca a elperiodic.com: “Hi ha baralles contínuament i fins a les huit del matí", lamenta esta veïna. Els afectats reconeixen que les molèsties no les causa el local sinó els clients que estan en el carrer. "La Policia ha d'acudir moltes vegades i els veïns no podem dormir a les nits perquè si més no t'ho esperes et desperten amb una altra baralla. I així, dia sí i dia també", denúncia Francisca.

El que en el seu origen era un hostal per als turistes que visitaven Torrevieja cada estiu, s'ha acabat transformant en un hostal i també club d'altern, tal com es pot llegir en la descripció del mateix en internet: "Vine i disfruta de la millor companyia de les nostres senyoretes en un ambient relaxant i especialment adaptat amb diferents escenaris, massatge, jacuzzi, streptease i espectacles en directe, sala V.I.P i molt més…".

Però tal com reconeix la regidor de Llicències, Activitats i Turisme de Torrevieja, Fanny Serrano, no es tracta d'un problema d'incompliment de les regles ja que "el local complix amb tota la normativa", sinó una qüestió de "convivència amb els veïns" i seguretat: "Els clients fan soroll com succeïx en un pub o una cafeteria i la Guàrdia Civil va contínuament però no pot actuar en el local perquè ho tenen tot en regla".

Esta mateixa setmana la regidor s'ha reunit amb alguns dels afectats per a buscar una solució al problema encara que insistix en el fet que no hi ha una normativa que impedisca l'activitat ja que "la prostitució no és il·legal en España". Així i tot, des de l'Ajuntament de Torrevieja es comprometen a reforçar el control en la zona: "Enviarem de nou a l'Inspector d'Activitats perquè comprove la seguretat del local”.

A més, Fanny Serrano assegura que en el cas de rebre un "informe delincuencial" si que tindria la competència per a sol·licitar a la Generalitat -que és qui en últim acabe té la potestat per a tancar l'hostal- un canvi en els permisos del local, satisfent així, part de les queixes dels afectats.

Pujar