Castellano

Troben el cadàver d'una jove en una cala de Torrevella i busquen al mar al seu marit

Troben el cadàver d'una jove en una cala de Torrevella i busquen al mar al seu marit
  • Tots dos van caure a la mar i l'onatge se'ls va clavar. Les inclemències meteorològiques estan dificultant la busca

Tragèdia a Torrevella. La Guàrdia Civil d'Alacant va desplegar ahir un complex dispositiu de recerca al mar per intentar localitzar els dos desapareguts al mig dia d'ahir, un home i una dona, a la Cala la Zorra de Torrevella. El cos sense vida de la dona va ser trobat a la nit. Aquest matí continuen les tasques de recerca de l'home.

A les 16:25 hores d'este dijous 23, els serveis d'emergència van ser alertats per una dona de nacionalitat russa, que afirmava que dues persones havien caigut a la mar i se'ls havia tragar l'onatge.

Des d'aquest moment un ampli dispositiu de recerca en el qual participen efectius de diferents unitats de la Guàrdia Civil de la Comandància d'Alacant i de la Zona de València (patrulles de Seguretat Ciutadana de la Companyia de Torrevieja, el Servei Marítim, el Servei Aeri, els bussos i una moto d'aigua de el Grup d'Especialistes en Activitats Subaquàtiques) estan treballant de manera activa en la localització dels dos desapareguts.

Ahir a la nit, cap a les 20 hores va ser trobat sense vida el cos de la dona a la platja de los Locos, que correspon a la jove finlandesa de 24 anys. El dispositiu específic dins l'aigua s'ha reprès després alba i continuen a hores d'ara tractant de localitzar a l'home de 23 anys de nacionalitat russa.

Tot apunta que va ser un accident, i que tots dos van ser arrossegats pel fort onatge en una zona rocosa i de difícil accés. Segons ha manifestat la testimoni, dona de l'home desaparegut, els tres es trobaven a la cala, quan la seua amiga es va tirar a la mar i va començar a ofegar-se, el seu marit es va llançar tractant, sense èxit, de rescatar-la, avisant ella immediatament als serveis de emergència.

Les tasques del dispositiu desplegat s'estan veient molt dificultades tant per l'estat de la mar a causa del temporal que castiga les costes de la província d'Alacant, com per la zona en la qual van ser vistos amb vida per última vegada.

Pujar