Castellano

Torrevieja s’estrena a les trobades de “Pilota a l’Escola”

Torrevieja s’estrena a les trobades de “Pilota a l’Escola”
  • La trobada de Primària de “Pilota a l’Escola” reuneix al Pavelló Cecilio Gallego de Torrevieja 250 alumnes

Este dimarts es va celebrar al pavelló Cecilio Gallego de Torrevieja la primera trobada d’Educació Primària del programa educatiu “Pilota a l’Escola” a la província d’Alacant. Un total de 250 alumnes de Primària de les comarques més al Sud de la Comunitat Valenciana es reuniren en aquesta cita del programa de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, que es ve realitzant a través de la Federació de Pilota Valenciana des del curs 2005-2006, i cada any compta amb major nombre de participació.

Des de primera hora del matí els i les alumnes van estar jugant a pilota. S’organitzaren partides simultànies de deu minuts en les quals cada equip va jugar un total de quatre partides contra equips d’altres centres educatius, per tal de comprovar el seu nivell i gaudir d’uns moments lúdics amb xiquets i xiquetes d’altres poblacions de la província.

Per a aquesta trobada l’Ajuntament de Torrevieja, a través de la seua regidoria d’esports, s’ha bolcat en aquest esdeveniment cedint les instal.lacions esportives. Durant el matí assistiren la regidora d’esports, Diana Box, junt als responsables tècnics esportius de la ciutat, i el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán. 

En aquesta primera de les trobades de primària de Pilota a l’Escola van participar aquests centres escolars: 

  • CEIP Cuba de Torrevieja
  • CEIP la Purísima de Torrevieja
  • CEIP la Paz, de Callosa de Segura
  • CEIP San Bartolomé, de Oriola
  • CEIP Francisco Girona, d’Oriola
  • CEIP Ntra. Sra. Del Pilar, d’Oriola

Els més menuts pogueren gaudir també de taller de manualitats, jocs populars inclusius, i botamolls.

Van participar com a tècnics d'aquesta jornada: Pedro López, Víctor Serrano, Álvaro Capilla, Rita Cabañero i Ismael Vidal. Les dos properes Trobades de primària de Pilota a l'Escola se celebraran dijous i divendres, dies 26 i 27, al Poliesportiu Municipal de Massalfassar, on s'espera que passen per les instal.lacions esportives 1.000 alumnes de 4t de primària.

Col.laboració de masymas Supermercats

masymas Supermercats ha facilitat també en aquesta trobada a la ciutat de Torrevieja pomes de primera qualitat per als alumnes participants en les trobades de primària. Aquesta mesura, desenvolupada juntament la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports, pretén fomentar els hàbits d'alimentació saludable entre els escolars.

MÉS FOTOS
Torrevieja s’estrena a les trobades de “Pilota a l’Escola” - (foto 2)
Torrevieja s’estrena a les trobades de “Pilota a l’Escola” - (foto 3)
Torrevieja s’estrena a les trobades de “Pilota a l’Escola” - (foto 4)
Torrevieja s’estrena a les trobades de “Pilota a l’Escola” - (foto 5)
Torrevieja s’estrena a les trobades de “Pilota a l’Escola” - (foto 6)
Torrevieja s’estrena a les trobades de “Pilota a l’Escola” - (foto 7)
Torrevieja s’estrena a les trobades de “Pilota a l’Escola” - (foto 8)
Pujar