elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

De Torrevella a l'espai: així es veu la Llacuna Rosa des de l'Estació Espacial Internacional

De Torrevella a l'espai: així es veu la Llacuna Rosa des de l'Estació Espacial Internacional
  • La NASA ha publicat 14 imatges de llocs singulars del món, entre ells, aquest espai natural de Torrevella

MÉS FOTOS
De Torrevella a l'espai: així es veu la Llacuna Rosa des de l'Estació Espacial Internacional - (foto 2)

La llacuna rosa de Torrevella s'ha convertit en una de les triades pel compte oficial d'Instagram de la NASA (@nasa) perquè els seus seguidors es facen amb uns fons de pantalla tan únics com singulars, perquè no tots els dies podem obtindre fotografies preses des de l'Estació Espacial Internacional.

Un total de 14 imatges entre les quals es troba el Parc Natural de les Llacunes de la Mata i Torrevella i la seua característica llacuna rosa, que forma part d'un dels llocs més significatius de la Comunitat Valenciana.

Aquest parc es troba a la comarca de la Vega Baixa del Segura, ocupant part dels termes municipals de Guardamar del Segura, Torrevella, els Montesinos i Rojals. Juntament amb els P. Naturals del Fondo i les Salines de Santa Pola, formen un triangle d'aiguamolls d'una importància crucial per al desenvolupament dels cicles biològics de nombroses espècies que l'utilitzen tant en les seues migracions com en la seua nidificació o hivernada.

El Parc el componen dues llacunes separades entre si per un anticlinal anomenat "El Coscollar". Un canal uneix totes dues depressions que, a més, estan comunicades de manera artificial amb la mar per mitjà d'altres dos canals coneguts com "Acequiones", conformant així una unitat d'explotació salinera.

Pujar