Castellano

Els Reis Mags tindran el seu campament en el Port de Torrevieja del 2 al 5 de gener

Els Reis Mags tindran el seu campament en el Port de Torrevieja del 2 al 5 de gener
  • Tots els xiquets i xiquetes que vulguen visitar-ho podran fer-ho gratis reservant una cita prèvia en la pàgina web www.campamentorealtorrevieja.com

Encara que enguany no podrà celebrar-se la tradicional Cavalcada de Reis, Torrevieja rebrà a Les seues Majestats d'Orient que han triat la ciutat per a fixar el seu Campament Real, el qual s'instal·larà en el recinte del port pesquer, al costat del Dic de Llevant, i obrirà les seues portes entre el dia 2 i el dia 5 de gener. L'alcalde, Eduardo Dolón ha atorgat un salconduit especial a Les seues Majestats perquè malgrat les restriccions sanitàries puguen arribar a Torrevieja i des d'ací iniciar el seu esperat repartiment de joguets i regals a tots els xiquets i xiquetes, com recompensa al seu comportament exemplar durant aquest difícil any 2020.

El director de la comitiva real, el seu emissari Ric Ben d´Alqubs, ha sigut el responsable de transmetre el missatge de la imminent visita de les seues majestats des de l'oasi de Sheckontis en el desert del Sàhara. L'Ajuntament de Torrevieja, a través de la Regidoria de Festes, recolza aquesta visita al costat de les signatures de les mercantils Agamed i Ribera.

La instal·lació d'aquest campament permetrà recrear l'activitat i la bullícia d'un poblat nòmada, ambientat amb les seues haimes, mercaders i lladres de Bagdad, juntament amb els oficis tradicionals dels llenyataires, ferrers i forners que distribueixen hidromiel i tots els seus productes artesans. L'activitat de la legió romana i de la seua guàrdia pretoriana, la instal·lació de les haimes, l'empaquetat de regals i presents formarà part de l'entranyable activitat d'aquest màgic campament. En total intervindran en les recreacions 38 actors i figurants.

El patge real, Wanthut Amón serà l'encarregat de donar la benvinguda als visitants que seguiran estrictament les mesures i recomanacions sanitàries, podent ser visitat per fins a 150 persones simultàniament, agrupades per unitats familiars. El recinte ocuparà un espai d'al voltant de 2.000 metres quadrats.

La visita al campament real es realitzarà de manera escalonada i per grups tancats, els dies 2, 3, 4 i 5 de gener, des de les 10.00 a les 14.00 hores i entre les 16.00 i les 20.30 hores, i tindrà una duració màxima de 30 minuts. Totes les persones interessades a realitzar una visita al mateix hauran de sol·licitar una cita prèvia en la pàgina web www.campamentoreal.com a partir de demà dijous, 31 de desembre, a les 16.00 hores, de cara a aconseguir l'entrada gratuïta corresponent a la jornada del dia 2 de gener. El dia 1 de gener es tramitaran les entrades per al dia 3, el dia 2 per a la jornada del dia 4 i el dia 3 de gener per a la jornada final del dia 5 de gener. Així i tot, la tramitació de cita prèvia estarà disponible fins al mateix dimarts, 5 de gener.

Les vies d'accés i la informació clau sobre horaris i activitats es difondrà a través de pancartes i cartelleria distribuïdes pel recinte. La informació sobre el desenvolupament de les activitats en el campament real es transmetrà, en temps real, a través de pantalles de llegiu instal·lades en diferents estructures trush.

El sistema de control d'accessos i la validació de tiquets es desenvoluparan a través de PDA i aplicacions informàtiques que garanteixen la seguretat en la transacció de dades i informació i assegura la capacitat de rastreig i la traçabilitat del públic assistent al campament real

El públic haurà d'utilitzar en tot moment màscares garantisquen la protecció higienicosanitària.

L'accés al campament real es realitzarà després de la preceptiva presa de temperatura de tots els grups familiars, així com es posaran a disposició dispensadors d'hidrogel que estaran repartits en diferents punts del recinte.

El personal d'admissió i control supervisarà el compliment de les obligatòries distàncies de seguretat per unitats familiars, tant en els carrils d'entrada com dins del recinte durant el recorregut.

Pujar