elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Real Club Nàutic Torrevieja guanya el primer Autonòmic de Monotips

El Real Club Nàutic Torrevieja guanya el primer Autonòmic de Monotips
  • El Real Club Nàutic de Calp ha acollit la segona parada d'aquest campionat que la FVCV ha inaugurat aquesta temporada

MÉS FOTOS
El Real Club Nàutic Torrevieja guanya el primer Autonòmic de Monotips - (foto 2)
El Real Club Nàutic Torrevieja guanya el primer Autonòmic de Monotips - (foto 3)

La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana ha celebrat aquest cap de setmana en el Real Club Nàutic de Calp la segona i última parada del seu primer Campionat Autonòmic de Monotips de Clubs 2022. A bord dels Tom28 del club calpí, més de 30 tripulants han competit, representant al seu club, dividits en 7 equips:

  • Real Club Nàutic Torrevieja patronejat per José Ballester
  • Real Club Nàutic Calpe patronejat per Carles Albelda
  • Real Club Nàutic Calpe patronejat per Ana María Ochando
  • Club Nàutic Altea patronejat per Alejandro Arroyo
  • Club Nàutic Altea patronejat per Mara Rond
  • Escuela Vela Benicàssim patronejat per Carlos Valls
  • Real Club Regates d'Alacant patronejat per Betlem Teixidor

2 parades, una flota única i 25 proves completades tanquen amb èxit aquest autonòmic nounat

Aquesta temporada, la FVCV estrenava nou campionat autonòmic al costat del Club Nàutic d'Altea i al Real Club Nàutic de Calp. Aprofitant la nova flota de Platú 25 de la seu alteana i la flota de Tom 28 del club calpí, quedava organitzat el Campionat Autonòmic de Monotips de Clubs 2022 amb classificació absoluta i femenina.

Sota aquest plantejament, l'abril passat es va celebrar en el Club Nàutic d'Altea la primera parada del campionat sumant un total de 18 mànegues disputades. Ha sigut aquest cap de setmana quan els equips han tornat a reunir-se i han completat 10 noves proves, tancant amb èxit i amb un total de 25 parcials, aquest nounat Campionat Autonòmic de Monotips gràcies a l'organització conjunta que han realitzat la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, el Club Nàutic d'Altea i el Real Club Nàutic de Calp.

El Real Club Nàutic Torrevieja inaugura el palmarés d'aquesta competició

L'equip del Real Club Nàutic Torrevieja patronejat per José Ballester en categoria absoluta i la tripulació del Real Club Nàutic Calpe patronejada per Ana María Ochando en categoria femenina han sigut els grans vencedors de la competició.

Inaugurant el palmarés autonòmic de monotips per clubs, ha pujat a l'alt del podi absolut la tripulació torrevejense liderada per José Ballester que, formada per Jorge San Simon, Andrés Manresa, Francisco De Asis Ruiz i Isabel Wandosell, han sabut mantindre el lideratge amb el qual arribaven a Calp després de la cita d'Altea. Al costat d'ells, han estrenat podi autonòmic, la tripulació del Real Club Nàutic Calpe patronejada per Carlos Albelda que s'ha alçat amb la plata i l'equip del Club Nàutic Altea, liderat per Alejandro Arroyo, que s'ha penjat el bronze.

Ha sigut l'equip íntegrament femení del Real Club Nàutic Calpe liderat Ana María Ochando i que comptava amb Ana Caso, Elvira Llabrés, Elsa Schleissner i Sarah Moreau com a tripulants, qui s'ha emportat el triomf en categoria femenina.

Pujar