10 d’abril de 2020 10/4/20

Puig aposta per convertir l'Auditori de Torrevieja en un espai 'capaç de generar sinergies econòmiques, socials i culturals'

Puig aposta per convertir l'Auditori de Torrevieja en un espai 'capaç de generar sinergies econòmiques, socials i culturals' - (foto 1)

    El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat l'Auditori de Torrevieja amb motiu de la presentació de la nova programació d'aquest espai i s'ha mostrat convençut que es convertirà en "un edifici viu capaç de generar sinergies econòmiques, socials i culturals".

    "Aquest és un espai que ha tingut un ús manifestament millorable i aquest Govern vol dotar de contingut a les polítiques i a les infraestructures", ha declarat el president, qui ha insistit que un dels objectius del Consell és acabar amb els "elefants blancs". "Ara, per fi, l'Auditori de Torrevieja tindrà una programació estable i permanent", ha agregat.

    El cap de l'Executiu valencià ha assegurat que aquest projecte representa el compromís de la Generalitat amb el Baix Segura i amb Torrevieja, però també amb la cultura, ja que millorar l'accés a la cultura "permet que els ciutadans siguen més lliures".

    Així mateix, també ha destacat el potencial econòmic que representa l'Auditori, "no solament per la indústria cultural, sinó també per la quantitat d'ofertes que es poden plantejar des d'ací". En aquest sentit, Puig ha explicat que el contracte de 1.800.000 euros per dos anys signat amb l'empresa que gestionarà l'edifici ha sigut "transparent i clar".

    Pujar