Castellano

A presó per matar a la seua mare amb un bat de beisbol a Torrevieja

A presó per matar a la seua mare amb un bat de beisbol a Torrevieja
  • L'home, de nacionalitat belga, tenia una ordre d'allunyament per maltractar a la víctima

 El titular del Jutjat d'Instrucció 4 de Torrevieja, en funcions de guàrdia, ha acordat aquest matí l'ingrés a la presó provisional de l'home que aquest dilluns va matar a la seua mare amb un bat de beisbol en la localitat alacantina.

El presumpte assassí, de 40 anys i origen belga, que ha quedat investigat en una causa oberta per assassinat, han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Aquestes mateixes fonts han revelat, a més, que existia una ordre d'allunyament en vigor contra el detingut respecte a la víctima després de fora condemnat, al juliol de 2019, a treballs en benefici de la comunitat i a un any d'allunyament per un delicte de maltractaments en l'àmbit de la violència domèstica.

 Pel que sembla, el succés va tindre lloc aquest dilluns de matinada i el presumpte assassí va telefonar a emergències alertant que la seua mare havia resultat ferida després de caure-li un armari damunt. La Policia Local va avisar a la Guàrdia Civil després d'arribar al domicili i veure que la dona ja estava morta, observant a més signes que el relat no era verídic.

Pujar