25 d’octubre de 2020 25/10/20

López-Bas (Cs): “Compromís ha d'aplicar criteris objectius, no ideològics, per a decidir la reversió de l'hospital de Torrevieja”

López-Bas (Cs): “Compromís ha d'aplicar criteris objectius, no ideològics, per a decidir la reversió de l'hospital de Torrevieja” - (foto 1)
  • El candidat de Cs i la diputada Yaneth Giraldo critiquen que es prenguen decisions sobre un centre sanitari “sense ni tan sols conéixer-lo”

MÉS FOTOS
López-Bas (Cs): “Compromís ha d'aplicar criteris objectius, no ideològics, per a decidir la reversió de l'hospital de Torrevieja” - (foto 2)
López-Bas (Cs): “Compromís ha d'aplicar criteris objectius, no ideològics, per a decidir la reversió de l'hospital de Torrevieja” - (foto 3)

“Compromís ha d'aplicar criteris objectius, no ideològics, per a decidir la reversió de l'hospital de Torrevieja”. Així ho ha afirmat el candidat al Congrés de Ciutadans (Cs) per la província d'Alacant, Juan Ignacio López-Bas, que s'ha desplaçat aquest matí amb la diputada autonòmica, Yaneth Giraldo, fins a l'Hospital Universitari de Torrevieja per a conéixer de primera mà el seu model de gestió.

López-Bas ha lamentat les declaracions d'Iñigo Errejón i Mónica Oltra “molt crítics amb el model de gestió” d'aquest centre en durant un míting a Alacant. “Ens sembla increïble que la vicepresidenta del Govern valencià no haja vingut mai a Torrevieja a conéixer aquest centre i no obstant això l'estiga atacant”.

El candidat al Congrés de Cs ha explicat que “es tracta d'un hospital inclòs dins de la xarxa pública de la Comunitat Valenciana independentment que tinga gestió indirecta a través d'un model concessional”, ha explicat, i ha assenyalat que “no es poden prendre decisions encertades si no es coneix com funciona, la qualitat assistencial que s'està prestant als usuaris, les condicions laborals del personal i, sobretot, les condicions del facultatiu que treballa ací”.

López-Bas a ha animat “que altres forces polítiques que porten en els seus programes acabar amb el model concessional vinguen i analitzen la realitat i, si continuen pensant que volen acabar amb ell, almenys que expliquen per què”.

Giraldo, per part seua, ha apuntat que “no estan parlant amb cap dada objectiva a la mà” i ha recordat “el que va ocórrer amb l'Hospital d'Alzira que, hui dia, al cap d'un any, està llançant unes dades molt dolentes, amb gran precarietat laboral per a tot el personal que ha passat a gestió directa i això és l'important”.

La diputada en Les Corts ha aclarit que “des de Ciutadans el que volem és que, si revertirà, que ens demostren amb dades i amb fets el benefici per a tota la Comunitat Valenciana per a no anar pel mateix camí que amb l'Hospital d'Alzira”.

Pujar