5 de juliol de 2020 5/7/20

L'escultor Moisés Gil oferirà una conferència en el cicle "Veus des de l'art"

L'escultor Moisés Gil oferirà una conferència en el cicle "Veus des de l'art" - (foto 1)

  L'escultor Moisés Gil oferirà el divendres 23 de febrer, a les 20 hores, al Palau de la Música de Torrevella la conferència "El artista como documentalista social", inclosa en el cicle "Veus des de l'art", organitzat per la Seu Universitària de la UA i l'Institut Municipal Joaquín Chapaprieta de l'Ajuntament de Torrevella.

  La conferència de l'escultor i professor de la Facultat de Belles Arts de Sant Carles de València ens acostarà a comprendre com els aspectes involutius de la nostra societat influeixen en la creació de l'obra d'art, i converteixen l'artista en un comunicador de tot allò que esdevé al nostre al voltant. Retrata aquestes situacions a diferents nivells, i se'n fa ressò de les causes, l'artista es converteix en un documentalista del seu temps.

  L'obra de Moisés Gil s'ha caracteritzat durant anys per plasmar la figura de l'ésser humà en el seu entorn vital i arquitectònic, però ha anat creant, paral·lelament en aquests últims temps, una obra en la qual els esdeveniments socials s'han convertit en l'element principal des del qual l'artista ens convida a reflexionar.

  L'escultura de Moisés Gil ha recorregut al llarg de molts anys innombrables exposicions en galeries i museus, tant en el territori nacional com fora de les nostres fronteres.

  Pujar