Castellano

Un home mort per ofegament i dues dones rescatades a la platja de Torrevella

Un home mort per ofegament i dues dones rescatades a la platja de Torrevella
  • Les dues dones van ser ateses amb un atac d'ansietat però no van necessitar trasllat a l'hospital

Nou ofegat a les platges valencianes en la temporada 2021. Un home de 62 anys moria ahir en una platja de Torrevella i dues dones van necessitar ser rescatades.

Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, sobre les 20.30 hores d'ahir es va sol·licitar la seua intervenció per a atendre un banyista que havia tret inconscient de l'aigua a la platja de la Mata de Torrevella.

En l'avís s'indicava que també hi havia dues dones que necessitaven ser rescatades i que a l'home li estaven fent maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsica. Fins al lloc es van desplaçar una unitat del SAMU i una unitat de SVB.

L'equip mèdic del SAMU va realitzar la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques de recuperació però no va haver-hi resposta, l'home de 62 anys havia mort. L'autòpsia revelarà les causes de l'ofegament.

Les dues dones rescatades van ser ateses per ansietat pels serveis mèdics, sense ser necessari trasllat a centre sanitari.

Es tracta del setè mort per ofegament en la Comunitat Valenciana aquest 2021. Els anteriors han sigut a Finestrat el passat 21 de juny, al Pilar de la Foradada el passat 13 de juny, el 7 de juny a la platja del Grau de Gandia i al maig moria ofegat un octogenari a la platja de l'Alfàs del Pi i una altra persona a la platja de Moraira.

Pujar