elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La FVCV proclama als seus campions autonòmics de Optimist B en el Real Club Nàutic de Torrevieja

La FVCV proclama als seus campions autonòmics de Optimist B en el Real Club Nàutic de Torrevieja
  • 125 joves regatistes han competit pel títol autonòmic durant les dues jornades en el camp de regates torrevejense

MÉS FOTOS
La FVCV proclama als seus campions autonòmics de Optimist B en el Real Club Nàutic de Torrevieja - (foto 2)

El Real Club Nàutic de Torrevieja ha celebrat aquest cap de setmana el Campionat Autonòmic de Optimist B. Les aigües de la Costa Blanca han congregat a 125 embarcacions procedents de 12 clubs nàutics de la Comunitat Valenciana.

L'absència de vent durant les dues jornades de regata ha condicionat la realització de les proves. Finalment, s'han completat 5 de les 6 mànegues previstes.

Raúl Martínez es corona com a campió en la classificació general absoluta

El del Club Nàutic de Xàbia lidera el podi general gràcies a dos primers, un segon i un tercer. Trepitjant-li els talons, a tan sols un punt de distància, es troba el seu company javeanense, Liam Woods. El tercer lloc també es va per a Xàbia amb Vivienne Alonso, que suma un total de 10 punts en la classificació.

Martínez, Woods i Sánchez encapçalen el podi absolut masculí

El campió i el subcampió del podi general absolut es troben al capdavant de les classificacions absolutes masculines. El bronze porta el nom d'Ignacio Jerónimo Sánchez, del Real Club Regates Alacant, que es posiciona amb un segon, un quart, un huité i un dècim.

Alonso, Ferrando i Pérez-Manglano lideren la classificació absoluta femenina

Vivienne Alonso es torna per a Xàbia amb el bronze de la general absoluta i amb l'or de l'absoluta femenina. Cap a València es va la plata amb Marta Ferrando i un total de 29 punts. En tercer lloc es troba Begoña Pérez-Manglano, del Club Nàutic de Xàbia, amb 35 punts.

Eduardo Navarro es fa amb el títol autonòmic Sub11 masculí

L'alacantí Eduardo Navarro encapçala aquesta classificació amb una puntuació obtinguda per tres setens i un vinté. El segon classificat, amb 52 punts, és el xaveanense Jorge Gómez. En el tercer lloc es troba Sava Chychin amb un total de 107.

Marta Ferrando s'emporta l'or de la Sub11 femenina

Gràcies a un quart, un sisé, un huité i un onzé, la valenciana Marta Ferrando es torna per a casa amb la plata de la classificació absoluta femenina i l'or de la Sub11 femenina. La plata i el bronze li les han guanyades les germanes del Club Nàutic de Xàbia, Begoña i Elena Pérez-Manglano, amb 52 i 77 punts respectivament.

Pujar