2 d’abril de 2020 2/4/20

Detenen a Torrevella a un fugitiu que va escapar d'Itàlia després de violar a una xica

Espectacular detenció a Torrevella a un violador fugitiu
Espectacular detenció a Torrevella a un violador fugitiu

    Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrevella (Alacant) a un fugitiu gabonés que havia fugit per la finestra de la caserna general de la policia a Torí. El buscat -de 35 anys, alt i de complexió atlètica- estava reclamat per les autoritats italianes per violació i, res més ser imputat com a autor, va saltar per una finestra situada a quatre metres d'altura i es va donar a la fugida.

    La investigació va començar quan agents de la Policia Nacional, especialitzats en la localització de fugitius, van rebre la informació que podria trobar-se al nostre país un ciutadà de la República Gabonesa reclamat a Itàlia per violació. Aquesta persona ja havia sigut detinguda per les autoritats italianes després de la comissió dels fets i, una vegada en la caserna general de la Policia de Torí i en presència del fiscal instructor de la causa, va ser imputat com a autor de la comissió de la violació.

    En aqueix mateix instant, el detingut va saltar per una finestra amb altura de quatre metres, sorprenent tant els agents de la policia italiana que es trobaven a l'habitació com al seu advocat. Una vegada en l'exterior, i després de la caiguda, es va alçar una cosa atordida i va fugir a gran velocitat a l'estació Porta Susa de Torí. Després de diverses setmanes de fugida, i una complexa labor de localització i vigilància dels agents espanyols i italians, va ser trobat en un pis situat en el centre de la ciutat alacantina de Torrevella (Alacant).

    Per a efectuar la detenció es van necessitar cinc agents a causa de la forta resistència que va oposar el fugitiu. Ja ha sigut posat a la disposició de l'autoritat judicial.

    Pujar