11 de juliol de 2020 11/7/20

Carolina Vigara (Vox Torrevella): “Donarem suport a la llista més votada sempre que no governe l'esquerra”

Carolina Vigara (Vox Torrevella): “Donarem suport a la llista més votada sempre que no governe l'esquerra” - (foto 1)

  Carolina Vigara es presenta com a candidat de Vox per Torrevella diumenge que ve 26. Amb motiu de les eleccions municipals, Vila ha parlat amb elperiodic.com per a fer balanç de la legislatura que arriba a la seua fi i explicar les principals propostes del seu programa. Per a la candidata és primordial baixar els impostos i aconseguir un municipi net, saludable i segur.

  PREGUNTA. Quina valoració fa d'aquesta legislatura?

  RESPOSTA. Després d'aquests quatre anys de pentapartit hem vist que no han realitzat ni treballat per la nostra ciutat. No han resolt problemes tan importants a Torrevella com obrir el teatre, la brutícia dels nostres carrers, i així un llarg etc. Amb la qual cosa per a Vox Torrevella ha sigut una mala legislatura. A més han perdut moltes de les subvencions que eren importants per a poder fer coses pel nostre municipi.

  P. Tot apunta al fet que els pactes seran necessaris després del 26 de maig. Estaria disposat a crear una aliança amb PP i Ciutadans?

  R. Nosaltres no parlem de pactes ja que eixim a guanyar. I en tot cas donarem suport a la llista més votada sempre que no governe l'esquerra. Ni els que ens han governat durant aquests últims quatre anys.

  P. Com creu que ha de canviar el municipi en els pròxims quatre anys?

  R. Ha de canviar en tot, cal recuperar moltes coses, tant en neteja, seguretat, parcs, passejos, platges, transport…. 

  P. Quines són les principals preocupacions dels veïns de Torrevella?

  R. Sobretot la neteja de la ciutat, el transport, la seguretat i el comerç.

  P. Quines són les seues propostes en matèria fiscal?

  R. Una baixada d'impostos, per a empresaris, famílies nombroses amb alguna persona dependent, i per als nostres majors.

  P. En els últims mesos hi ha hagut polèmica entre l'Ajuntament i les autocaravanes perquè els han limitat l'aparcament i prohibit pernoctar. Com afrontarà aquesta situació si arriba a l'Alcaldia? Planteja alguna mesura en concret?

  R. Quan entrem veurem com està realment la situació i treballarem per a poder donar una solució, però sempre sota la legalitat.

  P. Persones dels municipis de tota la Comunitat Valenciana lligen elperiodic.com. Com les convenceria perquè votaren a Vox el pròxim 26 de maig?

  R. Vox treballarà per i per al ciutadà, volem un municipi sense corrupció, amb els comptes clars i transparents. Volem un municipi amb cultura. Un municipi compromés amb l'esport i els seus esportistes. Treballarem per a poder portar el tren a la costa. Volem un municipi net i saludable. Un municipi segur i que el seu Policia Local compte amb totes les necessitats i més personal. Un ajuntament compromés amb els seus majors i amb els més joves. Per tot això i més Vox Torrevella ix a guanyar.

  Pujar