elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les xerrades de conscienciació sobre les conseqüències d’ampliar el port de València arriben a Torrent

Xerrada sobre l'ampliació del Port de València a Torrent
Xerrada sobre l'ampliació del Port de València a Torrent
  • Les xerrades de conscienciació sobre les conseqüències d’ampliar el port de València arriben a Torrent

MÉS FOTOS
Les xerrades de conscienciació sobre les conseqüències d’ampliar el port de València arriben a Torrent - (foto 2)

La Casa de Cultura de Torrent acollirà hui dilluns dia 18 d’octubre a les 19:30 h, una xerrada-col·loqui sobre les conseqüències que tindria l’ampliació del port actualment projectada tant en la ciutat de València com en la seua àrea metropolitana i, especialment, en la comarca de l’Horta Sud, territori metropolità que més afectat es veuria per l’ampliació.

L’acte, organitzat pel CSA La Llavor i la Comissió Ciutat-Port, amb la col·laboració del Col·lectiu Soterranya, la Comissió 9 d’Octubre, la Comissió 8 de març i la Fundació Horta Sud, servirà també per a fer una crida a la mobilització de cara a la manifestació convocada pel divendres 22 d’octubre a la ciutat de València sota el nom “Pensem global, actuem local: No a l’ampliació del port de València”.

En la primera part de l’acte intervindran Josep Gavaldà, membre de la Comissió Ciutat-Port i Per l’Horta, i David Adrià, membre de Joventut pel Clima – Fridays for Future, com a representants de les entitats convocants de la manifestació. Gavaldà i Adrià explicaran els motius de la mobilització convocada i els efectes de l’ampliació del port, així com el paper que ha de jugar la ciutadania organitzada i especialment la joventut davant aquestes iniciatives en un context d’emergència climàtica com l’actual.

Posteriorment, s’obrirà a la ciutadania la possibilitat d’intervenir, amb la finalitat de reflexionar conjuntament sobre les futures accions i estratègies a seguir.

Pujar