elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una valenciana encapçala l'equip espanyol de tennis dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020

Una valenciana encapçala l'equip espanyol de tennis dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020
  • L'extenista de Torrent, Anabel Medina, va començar la seua carrera com a entrenadora després de col·locar-se en el número tres del rànquing mundial de la modalitat de dobles en aquest esport

MÉS FOTOS
Una valenciana encapçala l'equip espanyol de tennis dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020 - (foto 2)
Una valenciana encapçala l'equip espanyol de tennis dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020 - (foto 3)

Anabel Medina, extenista de Torrent, ha liderat l'equip de tennis espanyol que ha participat en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 encapçalant el cos tècnic, ja que s'ha situat com un referent mundial en el seu esport en aconseguir diferents èxits. L'equip, format per Sara Sorribes, Carla Suárez, Paula Badosa i Garbi Muguruza i capitanejat per Anabel Medina, es va destacar amb la victòria de Sara Sorribes, de la Vall d'Uixó, contra Ashleigh Barty, número 1 en el rànquing mundial.

L'esportista torrentina, que compta amb una àmplia trajectòria esportiva i professional, sent aquesta la seua cinquena ocasió a participar en en els Jocs Olímpics, destacant el seu èxit a Pequín 2008 en obtenir la medalla de plata en el torneig de dobles femení al costat de Virginia Ruano.

Després de vint anys dedicats a l'esport, Anabel Medina acumula un total de 39 títols, onze d'ells com a jugadora individual i altres 28 en la modalitat de dobles, xifres que l'han portada a col·locar-se en el número tres del rànquing mundial en la modalitat de dobles. En 2018, la torrentina va posar fi a la seua carrera donant pas a l'inici de la seua carrera com a entrenadora. D'aquesta forma, es va convertir en la capitana de l'equip femení espanyol de la Copa Federació, continuant el seu ascens amb aquesta posició destacada en les Olimpíades.

L'extenista de 39 anys d'edat té molts títols a la seua esquena, destacant la medalla de plata en els Jocs Olímpics de Pequín 2008 en el torneig de dobles femení al costat de la seua companya Virginia Ruano. Després d'aquesta victòria, la ciutat torrentina li va posar el nom de l'extenista a un poliesportiu, antigament dit Vila Carmen després d'una remodelació d'aquest, en homenatge a l'esportista de la localitat. Ara continua la seua carrera com a entrenadora també collint fent campiona de Roland Garros a la letona Jelena Ostapenko en 2017.

Pujar