9 de juliol de 2020 9/7/20

Cs Torrent es reuneix amb les diputades Patricia García i Rocío Gil per a coordinar l'estratègia del curs polític

Cs Torrent es reuneix amb les diputades Patricia García i Rocío Gil per a coordinar l'estratègia del curs polític - (foto 1)

  “Ciutadans (Cs) Torrent s'ha reunit amb la diputada de les Corts, Patricia García, i la portaveu de Cs en la Diputació de València, Rocío Gil per a coordinar l'estratègia del nou curs polític”, ha explicat el regidor de Cs, Raúl Claramonte.

  Segons Claramonte, “es tracta que les tres administracions treballem conjuntament per a fer una vertadera política útil per a Torrent”. “Les administracions han d'anar de la mà i avançar coordinadament per a ser més eficients”, ha indicat.

  Per part seua, Gil ha defensat “un projecte polític capaç de coordinar tots els nivells de l'administració per a facilitar-li la vida als torrentins. “Estem treballant al costat de Raúl Claramonte i la resta de companys torrentins per a ser efectius, resolutius i ràpids davant els problemes que succeeixen a la ciutat”, ha manifestat.

  A més, les diputades han assistit a la Gran Entrada de Moros i Cristians. Patricia García ha declarat que “Torrent és una de les ciutats més importants de la Comunitat Valenciana, té història, art, cultura i tradicions, que “els torrentins” s'han encarregat de cuidar, acaronar i lluitar pel seu reconeixement”.

  “Des de Cs Torrent estem molt satisfets amb les festes patronals, la força i el carisma que estan agafant els Moros i cristians a Torrent, i encantats de poder-los ensenyar tant a Rocío com Patricia nostres festes”, ha subratllat Claramonte, qui també ha assegurat que “la presència de les diputades demostra l'interés de Ciutadans pel nostre municipi”.

  Pujar