21 de setembre de 2019 21/9/19

Cs Torrent es reuneix amb les diputades Patricia García i Rocío Gil per a coordinar l'estratègia del curs polític

Cs Torrent es reuneix amb les diputades Patricia García i Rocío Gil per a coordinar l'estratègia del curs polític - (foto 1)

“Ciutadans (Cs) Torrent s'ha reunit amb la diputada de les Corts, Patricia García, i la portaveu de Cs en la Diputació de València, Rocío Gil per a coordinar l'estratègia del nou curs polític”, ha explicat el regidor de Cs, Raúl Claramonte.

Segons Claramonte, “es tracta que les tres administracions treballem conjuntament per a fer una vertadera política útil per a Torrent”. “Les administracions han d'anar de la mà i avançar coordinadament per a ser més eficients”, ha indicat.

Per part seua, Gil ha defensat “un projecte polític capaç de coordinar tots els nivells de l'administració per a facilitar-li la vida als torrentins. “Estem treballant al costat de Raúl Claramonte i la resta de companys torrentins per a ser efectius, resolutius i ràpids davant els problemes que succeeixen a la ciutat”, ha manifestat.

A més, les diputades han assistit a la Gran Entrada de Moros i Cristians. Patricia García ha declarat que “Torrent és una de les ciutats més importants de la Comunitat Valenciana, té història, art, cultura i tradicions, que “els torrentins” s'han encarregat de cuidar, acaronar i lluitar pel seu reconeixement”.

“Des de Cs Torrent estem molt satisfets amb les festes patronals, la força i el carisma que estan agafant els Moros i cristians a Torrent, i encantats de poder-los ensenyar tant a Rocío com Patricia nostres festes”, ha subratllat Claramonte, qui també ha assegurat que “la presència de les diputades demostra l'interés de Ciutadans pel nostre municipi”.

ocultar
Cs Torrent es reuneix amb les diputades Patricia García i Rocío Gil per a coordinar l'estratègia del curs polític
Pujar