13 de juliol de 2020 13/7/20

Cs Torrent reprova que els grups municipals facen servir el ple per fer campanya electoral

Cs Torrent reprova que els grups municipals facen servir el ple per fer campanya electoral - (foto 1)
  • Claramonte: “Demanem, des de la responsabilitat política i sentit comú, que els regidors treballen per Torrent amb iniciatives locals”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha reprovat que "la resta de grups municipals utilitzen el ple per fer campanya electoral". "Demanem, des de la responsabilitat política i sentit comú, que els regidors se centren en treballar per i per a Torrent amb iniciatives d'àmbit local ", ha reiterat el regidor.

En aquest sentit, el portaveu de la formació taronja ha lamentat que "durant dues hores i mitja de ple d'aquest dimecres només hi hagués una moció que fes referència al nom de Torrent amb l'excepció de les ordenances aprovades com a punts de l'ordre del dia". 

Per Claramonte, "és increïble que els quatre grups municipals es pleguen a les seues intervencions a fins electorals davant el 10N i declinen unir esforços per solucionar les necessitats dels nostres ciutadans".

En canvi, ha subratllat l'edil de la formació taronja, "des de Cs Torrent ens segueix preocupant desconéixer en quin estat estan les nostres mocions aprovades en anteriors plens com poden ser la neteja del barranc i d'altres que afecten la vida diària dels nostres veïns".

Pujar