elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Torrent reivindica la governabilitat en coalició i la sensatesa en la gestió durant aquest any de pandemia

Cs Torrent reivindica la governabilitat en coalició i la sensatesa en la gestió durant aquest any de pandemia
  • Claramonte: “Des del minut zero fem costat a hostalers, autònoms, comerciants i famílies per a pal·liar les conseqüències d'aquesta crisi sanitària”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha reivindicat “la governabilitat en coalició i la sensatesa en la gestió política durant aquest any de pandèmia”. Quan este mes es compleix un any de l'entrada de Cs en el govern de Torrent, Claramonte fa un balanç “molt positiu”.

En primer lloc, ha explicat, “assegurem l'estabilitat necessària en la nostra localitat en desbloquejar els comptes desfasats i prorrogats des de 2016”. En segon lloc, ha destacat, “des del minut zero ens avancem en el suport a hostalers, comerciants i famílies torrentines per a pal·liar les conseqüències econòmiques d'aquesta crisi sanitària”.

A més, ha apuntat Claramonte, “les nostres línies taronges estan patents tant en els pressupostos del passat any com en aquest, sense pujar impostos, per a suportar aquesta situació complicada a nivell de benestar social, prioritzant la salut dels veïns; però apostant per salvar a l'hostaleria i autònoms”. “Ho hem demostrat amb l'exempció de les taxes per a les terrasses i mercats ambulants, entre altres mesures urgents econòmiques”, ha recalcat el regidor  de  Cs.

Així mateix, Claramonte ha assegurat que “des del principi hem treballat amb el consens de la Corporació pel primer Pla d'Actuació Municipal (PAM) per a atallar aquesta crisi i ja estem reeditant el segon PAM per a impulsar la recuperació econòmica i social del nostre municipi, i destinar les ajudes necessàries a tots els sectors productius de Torrent”.

“Sabíem que calia fer un pas avant i ser valents en un moment tan difícil per a donar el millor pels veïns i veïnes de Torrent”, ha subratllat Claramonte, al mateix temps que ha declarat que “continuem esforçant-nos i volem donar solució a les seues necessitats i transformar la ciutat des d'altres àrees de la nostra competència com són Mobilitat, Transport i El Vedat”.

En aquesta mateixa línia, el regidor delegat de Consum, OMIC i Mercats no sedentaris, Toni Nebot, ha destacat “el treball pels nostres autònoms i consumidors des de la proximitat en el dia a dia, escoltant les seues necessitats i ajudant-los en un any tan difícil”. En aquest sentit, ha agraït “l'esforç i col·laboració dels tècnics, Policia Local, Protecció Civil i personal d'informació per a aconseguir que Torrent fóra pionera a la província de València a tindre mercats ambulants segurs”. “No ens va tremolar el pols perquè els torrentins i torrentines gaudiren amb uns mercats com es mereixen, al mateix temps que es reactivava l'economia local dels venedors quan es van alçar les restriccions per Conselleria”, ha asseverat l'edil. 

Pujar