elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torrent preveu un augment dels contagis i deixa a l'aire Sant Blai i l'Entrà de la Flor

Torrent preveu un augment dels contagis i deixa a l'aire Sant Blai i l'Entrà de la Flor
  • Després de l'última anàlisi de les aigües residuals de la localitat es preveu un augment dels contagis els propers dies

L'explosió de contagis que viu Espanya afecta, lògicament, localitats com Torrent. De l'última anàlisi de les aigües residuals de la localitat es preveu un augment dels contagis els propers dies i les baixes minven també la plantilla municipal, amb una vintena d'empleats municipals de baixa per còvid o en quarantena.

Es tracta d´un 5% de la plantilla municipal però evidencia la complicada situació que travessen municipis com el de Torrent: “Estem travessant un moment delicat i tant els sanitaris com la ciutat en general estan fent un esforç”, ha explicat l'alcalde de Torrent , Jesús Ros, en roda de premsa davant dels mitjans.

De fet, esdeveniments com la festa del Mig Any de Moros i Cristians en unes setmanes o Sant Blai i l'Entrà de la Flor al febrer són a l'aire i el consistori no assistirà finalment a FITUR per prevenció: “La part gastronòmica 'Entrà de la Flor no es farà, tal com han acordat els organitzadors a qui els agraïsc el seu compromís i el proper dilluns al CECOPAL (Centre de Coordinació Operativa Municipal) prendrem la decisió”.

Sobre el tema, Ros ha recordat que en aquests actes és “impossible” guardar la distància al carrer de l’Ermita, per exemple. En qualsevol cas, la previsió és que no es puga celebrar finalment, com tampoc la festa del Mig Any de Moros i Cristians de finals d'aquest mes.

Mil vacunacions diàries

Per cert, el consistori ha tornat a obrir el Pavelló cobert municipal del Vedat com a punt de vacunació, amb una mitjana de mil persones al dia. Destaca, tal com ha explicat el primer edil, que cada dia es vacuna un nombre important de persones que es desplacen a posar-se la primera dosi.

Pujar