21 de setembre de 2020 21/9/20

Cs Torrent desbloqueja els comptes de 2018 per responsabilitat política cap als torrentins

Cs Torrent desbloqueja els comptes de 2018 per responsabilitat política cap als torrentins - (foto 1)
  • Claramonte: "No votem a favor perquè alguns punts són millorables, però tampoc en contra ja que el bloqueig perjudica la ciutat de Torrent"

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha apel.lat "a la importància del desbloqueig dels comptes de 2018 per responsabilitat política cap a tots els torrentins" . Així ho ha expressat en la seua intervenció del ple extraordinari celebrat este dilluns en què s'ha presentat l'expedient del compte general de l'exercici, un pressupost prorrogat de 2016. 

"No votem a favor perquè considerem que són àmpliament millorables en alguns aspectes, però tampoc en contra ja que les conseqüències de bloquejar estos comptes són menys beneficioses per a la ciutat de Torrent" ha explicat l'edil qui, en la mateixa línia, ha destacat que "amb la nostra abstenció no obstaculitzem subvencions i altres ajudes rellevants que puga rebre la ciutat de Torrent". 

Finalment, ha indicat que "Cs dóna un vot de confiança a la nova regidora responsable de l'àrea atés que els comptes tenen l'informe favorable d'intervenció". 

Pujar