5 de juny de 2020 5/6/20

Cs Torrent demana una solució conjunta per al soterrament de les vies del Camí la Noria

Cs Torrent demana una solució conjunta per al soterrament de les vies del Camí la Noria - (foto 1)
  • Claramonte: "Estem buscant la millor solució a aquesta reivindicació veïnal de més de 30 anys amb responsables d'Infraestructures de Cs"

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha demanat "una solució conjunta per al soterrament de les vies del Camí la Noria". Ho ha fet a través d'una moció per al pròxim ple del dijous 5 de desembre ja que, ha explicat, “és imprescindible el compromís polític perquè els veïns d'aquesta zona porten més de trenta anys aïllats del municipi per les vies del tren”.

Per això, ha assegurat, “és hora de posar-nos a la feina perquè les diferents administracions implicades es comprometen a treballar per a resoldre aquest problema dels torrentins i torrentines".

En aquest sentit, l'edil de la formació taronja s'ha reunit amb l'eurodiputat de Cs, José Ramón Bauzá, i la diputada autonòmica de Cs, responsable de l'àrea d'Infraestructures, Mamen Peris per a "estudiar i aportar la millor solució davant aquesta reivindicació veïnal”.

Per part seua, Bauzá ha subratllat "la preocupació i l'ímpetu polític de Claramonte en aquest assumpte". A més, ha mostrat "el seu suport incondicional per a treballar i aconseguir ajudes europees que permeten finançar i millorar aquest tipus d'infraestructures en benefici dels veïns de Torrent, com ja es fa a Europa a través d'inversions, per exemple, amb el Corredor Mediterrani".

 

Pujar