6 de juny de 2020 6/6/20

Cs Torrent demana "millorar la política de personal per a cobrir necessitats socials, econòmiques i administratives"

Cs Torrent demana "millorar la política de personal per a cobrir necessitats socials, econòmiques i administratives" - (foto 1)
  • Claramonte: “Urgeix reestructurar i crear places de personal en àrees com a serveis socials on la contractació de temporalitat és elevada"

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha demanat “millores en les polítiques de personal per a atendre necessitats socials, econòmiques i administratives del municipi". “Urgeix reestructurar i crear places de personal, ja que s'han ressentit àrees com la de serveis socials que presenta contractació de temporalitat elevada", ha esgrimit.

En aquest sentit, el portaveu de la formació taronja ha apuntat que "és evident que en els últims anys, amb les limitacions de la normativa estatal en matèria de contractació i la taxa de reposició, l'Ajuntament de Torrent ha patit un minvament en matèria de recursos humans". Claramonte ha especificat que “en serveis socials és necessària la creació de places que agiliten tant la tramitació d'ajudes com les baremacions i l'atenció als usuaris".

Per a Claramonte també "s'aprecien notables manques en departaments com a turisme, cultura i participació ciutadana, claus per a posicionar la localitat de Torrent com es mereix, per a afrontar els futurs reptes econòmics i ser una ciutat referent a la comarca i a la província".

En aquesta mateixa línia, l'edil de Ciutadans ha lamentat "la falta de capacitat tècnica del consistori en determinades qüestions” i ha destacat "la necessitat de comptar amb una adequada dotació en el cos administratiu, entre ells juristes i economistes per a donar celeritat a la gestió d'expedients".

A més, Claramonte ha recordat "la importància de posar en marxa el pla de prevenció de riscos laborals aprovat en 2013" i per al qual, al seu judici, "tampoc existeixen recursos humans ni dotació econòmica", ha conclòs.

Pujar