18 de setembre de 2020 18/9/20

Cs Torrent considera "injust" que els menors que requereixen una atenció especial hagen de traslladar-se a altres localitats

Cs Torrent considera "injust" que els menors que requereixen una atenció especial hagen de traslladar-se a altres localitats - (foto 1)

  Ciutadans (Cs) considera injust que els menors que requereixen una atenció especial hagen de traslladar-se a altres localitats, ha destacat el portaveu, Raúl Claramonte.

  El regidor de Cs ha demanat que el govern socialista s'involucre més. En lloc de fer cas omís, han de mobilitzar-se més per a facilitar la vida a aquestes famílies, ha explicat.

  Claramonte ha concretat que una família, entre moltes altres altres, està barallant dia rere dia perquè el seu fill, de 4 anys, que pateix el Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) i Trastorn Específic del Llenguatge (TEL), tinga una educació digna en la població que resideixen.

  El menor hauria d'assistir a aules de Comunicació i llenguatge (CYL); no obstant això, se li ha assignat plaça en una classe ordinària, a diferència del que els van assegurar en el seu moment, ha matisat.

  Des de Ciutadans Torrent lluitarem per a ajudar a totes les famílies, perquè som el partit de les famílies, ha assegurat Claramonte, al mateix temps que ha subratllat que és inacceptable que no puguen rebre l'educació necessària en la localitat en la qual resideixen, de més de 80.000 habitants i sense places per a un xiquet que ha d'assistir a aules CYL.

  Pujar