elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torrent canvia de jurat i el seu horari de visita als monuments fallers per les tempestes

Torrent canvia de jurat i el seu horari de visita als monuments fallers per les tempestes
  • Un representant de cada comissió formara aquesta nova junta d'avaluació per primera vegada en la història de les falles torrentinas i la valoració i lliurament de premis es retarda un dia

Les comissions falleres de Torrent i l'executiva de l'Organisme autònom Municipal Junta Local Fallera del municipi, a causa de la situació viscuda ahir a la nit pel fort temporal de pluges i tenint en compte l'esforç realitzat pels artistes i les comissions, s'ha reunit aquest matí i han decidit continuar amb el concurs de monuments fallers amb xicotetes modificacions.

A causa de l'excepcionalitat de la situació, s'ha decidit que el jurat estarà format per un representant de cada comissió de la ciutat i passarà demà divendres 3 de setembre al matí per a dictar una decisió aqueixa mateixa vesprada sobre les 17.30 hores. Aquest nou jurat es dividirà entre les diferents seccions corresponents de valoració dels monuments fallers. Aquest fet és històric en la localitat torrentina, ja que és la primera vegada que es pren aquesta mesura excepcional.

Després del retard de la visita d'aquest nou jurat, el lliurament de premis es realitzarà el dissabte 4 al matí, un dia després del que es preveu. La resta d'actes fallers programats continuaran amb la programació establida.

Des de la Junta Local Fallera volen transmetre molt d'ànim al col·lectiu d'artistes fallers, així com al conjunt dels fallers torrentinos i de la resta de localitats que celebren aquests dies les festes josefinas. Segur que una vegada més, són capaces de demostrar que poden superar qualsevol adversitat.

Les Falles de Torrent podran ser seguides en directe a través de les xarxes socials de la Junta Local Fallera i de l'ajuntament del municipi. Així s'evitaran aglomeracions i tota la ciutadania torrentina podrà gaudir des de la seua casa de la programació fallera.

Pujar