27 de maig de 2020 27/5/20

Cs Torrent fa balanç positiu després d'aconseguir aprovar les seues mocions i atendre peticions en aquest mig any de legislatura

Cs Torrent fa balanç positiu després d'aconseguir aprovar les seues mocions i atendre peticions en aquest mig any de legislatura - (foto 1)
  • Claramonte: “Continuarem treballant per polítiques municipals que aposten per la baixada d'impostos i l'agilitació i eficiència en la gestió de l'administració local en benefici dels veïns de Torrent"

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha fet balanç "positiu després d'aconseguir aprovar les seues mocions i atendre peticions en aquest mig any de legislatura". "Continuarem treballant per polítiques municipals que aposten per la baixada d'impostos i agilitació i eficiència en la gestió de l'administració local en benefici dels veïns de Torrent", ha assegurat l'edil.

En aquest sentit, Claramonte ha apuntat a la millora aprovada sobre la modificació de la plantilla de personal municipal. "Estem per a fer política útil i aspirem al fet que l'equip de govern continue escoltant les nostres propostes de cara als pròxims pressupostos", ha subratllat.

En aquesta mateixa línia, l'edil de la formació taronja, ha recordat "el compromís de la neteja del Barranc, l'adequació per a persones de mobilitat reduïda del parc Rosa, l'accés a les dependències de la Policia Local i la creació d'una comissió per a estudiar la viabilitat del soterrament de les vies del metre" com a iniciatives del grup municipal de Cs Torrent aprovades enguany.
En canvi, Claramonte ha criticat "la pujada de l'aigua per als veïns de Torrent en el 2020, gràcies a l'estranya pinça de Vox i PSOE per a votar a favor d'aquesta mesura en el Consell d'Aigües de l'Horta celebrat aquest mes". "Sembla que com el portaveu Salvador Benlloch de Vox no viu a Torrent, poc li importa que el veïns paguem cada any més pel consum de l'aigua". ha retret. També Claramonte ha lamentat l'actitud de "desinterés i despreocupació de Compromís en evitar presentar-se i posicionar-se en aquesta reunió amb un tema tan important que afecta a les butxaques dels torrentins i torrentines".

Pujar