22 de gener de 2021 22/1/21

Cs Torrent aplaudeix que el govern local escolte les seues propostes per a millorar la política de personal municipal

Cs Torrent aplaudeix que el govern local escolte les seues propostes per a millorar la política de personal municipal - (foto 1)
  • Claramonte: "Fa temps que demanem crear places en departaments com a serveis socials on la contractació temporal és elevada"

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha aplaudit que “el govern local escolte les seues propostes per a millorar la política de personal municipal”. "Ens congratula que l'equip de govern tinga en compte part de les nostres peticions i convoque ple extraordinari aquest dissabte amb un únic punt: la modificació de la plantilla", ha assenyalat.

Claramonte ha recordat que "des del nostre grup municipal ja demanem, per via d'urgència, reestructurar i crear places de personal en àrees com a serveis socials i altres departaments, que s'han ressentit aquests últims anys amb una contractació de temporalitat elevada".

D'altra banda, Claramonte ha avançat que "confiem que el govern del Sr. Ros atenga, des d'un sentit de responsabilitat, els plantejaments de Cs Torrent per als pròxims pressupostos municipals", perquè segons el parer del portaveu de la formació taronja, "estem per a sumar i fer política útil en benefici dels torrentins i torrentines", ha asseverat.

Pujar