12 d’agost de 2020 12/8/20

Cs Torrent apel·la a la presumpció d'innocència del rei emèrit davant la sol·licitud de Compromís de canviar el nom d'una via

Cs Torrent apel·la a la presumpció d'innocència del rei emèrit davant la sol·licitud de Compromís de canviar el nom d'una via - (foto 1)
  • Claramonte critica "l'actitud anticonstitucional dels nacionalistes per a justificar el canvi de nom de l’Avinguda Joan Carles I"

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha apel·lat a la "presumpció d'innocència de la figura del rei emèrit" davant la sol·licitud de Compromís d'eliminar el nom de l'Avinguda de Joan Carles I.

Claramonte ha esgrimit que “en el nostre estat democràtic sempre ha de prevaldre la presumpció d'innocència en la figura del rei emèrit com en la de qualsevol ciutadà". A més, ha criticat "l'actitud anticonstitucional des del grup municipal nacionalista amb aquesta proposta".

En aquest sentit, l'edil de la formació taronja ha destacat que "els polítics estem per a gestionar i treballar pels veïns i veïnes del nostre municipi". "El nostre compromís polític no és sentenciar, per a això ja estan els jutges", ha afegit.

Pujar