elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La societat torrentina fa costat al seu comerç local

La societat torrentina fa costat al seu comerç local
  • Una campanya impulsada per l'Ajuntament de Torrent pretén dinamitzar el consum intern sota el lema “100% amb el comerç de Torrent”

MÉS FOTOS
La societat torrentina fa costat al seu comerç local - (foto 2)

“100% amb el comerç de Torrent”. És el lema baix el qual es pretén dinamitzar el comerç local i fomentar que els veïns de Torrent consumisquen en la localitat. La iniciativa, a través de l'empresa municipal IDEA’T, va arrancar fa tres setmanes amb un vídeo promocional on participaven els establiments minoristes de la ciutat.

Una campanya que busca donar suport al comerç local destacant les bondats del comerç de proximitat: qualitat, tracte personal, experiència o gran varietat de productes. En aquest sentit, l'alcalde Jesús Ros ha animat a la població a comprar a Torrent, “perquè a Torrent tenim de tot”

D'aquesta manera, Torrent ha començat el dia aquest matí amb cares conegudes del municipi en format “opi”, cartells penjats en els suports publicitaris instal·lats en elements de mobiliari urbà de la ciutat.

Representants festers, d'associacions o de col·lectius s'han volgut sumar a aquesta campanya, que es prolongarà amb diferents actuacions al llarg de l'any 2020, i que la setmana pròxima tornarà a presentar a altres participants de la iniciativa. Una iniciativa emmarcada en la línia d'actuació del Pla d'Actuació Municipal de lluita contra el COVID-19’ i que se suma a les ajudes directes a empreses, comerços locals, autònoms, PIMES i famílies afectades pel coronavirus, la creació d'un bo d'animació al consum o les ajudes per a les actuacions de prevenció sanitària en els seus establiments e fins a 200€ vinculada a l'adquisició de productes sanitaris i higiènics, com ara màscares, guants o aparells de control febril; o bé per a realitzar actuacions d'adaptació dels seus locals al nou escenari, com la instal·lació de mampares protectores o la reestructuració o reordenació dels espais per a mantindre les mesures de distanciaments social.

Pujar