25 de gener de 2020 25/1/20

Professors i professores reflexionen sobre l'aprenentatge de llengües

Professors i professores reflexionen sobre l'aprenentatge de llengües - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Professors i professores reflexionen sobre l'aprenentatge de llengües - (foto 2)

  Reflexionar sobre l'aprenentatge de les llengües i les experiències culturals. Este és l'objectiu de la jornada que ha tingut lloc este matí en la sala cívica de l'Antic Mercat sobre l'aplicació del Portfolio Europeu de les Llengües als centres educatius. Es tracta d'una eina dirigida als centres d'educació infantil i primària, d'educació secundària i de formació de persones adultes. És un document personal, basat en el Marc Europeu Comú de Referència en Llengües i promogut pel Consell d'Europa, en el qual les persones que aprenen o han aprés una llengua poden registrar les experiències d'aprenentatge de llengües i cultures i reflexionar sobre estes experiències.

  En la presentació de la jornada, amb desenes de professors i professores presents, ha participat la regidora d'Educació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, i ha destacat la importància de l'aprenentatge de llengües com a "vehicle per a conéixer no només gent, sinó també altres realitats i cultures".

  Per la seua banda, la cap de servei de Política Lingüística, Elsa Vilalta Fonfría, ha recordat que el document recull també algunes recomanacions per a la didàctica i l'ensenyament de les llengües.

  Pujar