29 d’octubre de 2020 29/10/20

La Plaça proclama a María Muñoz i Hernández com a Fallera Major 2019

La Plaça proclama a María Muñoz i Hernández com a Fallera Major 2019 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Plaça proclama a María Muñoz i Hernández com a Fallera Major 2019 - (foto 2)
  La Plaça proclama a María Muñoz i Hernández com a Fallera Major 2019 - (foto 3)

  La Falla de la Plaça va viure la vesprada del dissabte un acte molt especial, el de la proclamació de María Muñoz i Hernández com a Fallera Major de la comissió per a l'exercici 2019.
 María Muñoz que prové d'una familia histórica de la Plaça, va estar arropada per la seua familia, pares, germà, amics i per la seua iaia, Laura Bohigues qui va ser Fallera Major de la Plaça en l'any 1956, l'any abans de la tombà de les falles de Torrent.

  Els seus amics de la falla li van dedicar un video molt emotiu, que va repasar la seua vida en imatges. A més, va rebre de mans de la Presidenta, Lorena Andreu, la insignia que l'acredita com a Fallera Major per a l'any 2019 i va descobrir la seua fotografia que presidirà durant tot l'any el casal de la Plaça.

  Després de donar l'enhorabona a Maria, la presidenta de la Plaça, Lorena Andreu va recordar a Pascual Andreu Tronch, qui va ser president en dos ocasions i va faltar el dia anterior.

  El próxim 3 de novembre, la Plaça viurà un altre moment important d'este exercici en la proclamació de la seua Fallera Major Infantil, Marta Rubio i Rodríguez.

   

  Pujar