10 de desembre de 2019 10/12/19

El Partit Socialista, primera força en les eleccions municipals a Torrent

El Partit Socialista, primera força en les eleccions municipals a Torrent - (foto 1)
  • En la nova corporació municipal el PSOE tindrà 11 regidors i el PP, 8. Ciutadans, Compromís i Vox obtenen dos representants cadascun

MÉS FOTOS
El Partit Socialista, primera força en les eleccions municipals a Torrent - (foto 2)
El Partit Socialista, primera força en les eleccions municipals a Torrent - (foto 3)

El Partit Socialista ha sigut la llista més votada en les eleccions municipals celebrades aquest diumenge a Torrent, amb 14.020 vots (40%), més de deu punts i 2.716 vots més respecte a les eleccions de l'any 2015, la qual cosa es tradueix en l'obtenció d'11 regidors, dos més que en els anteriors comicis.

En segon lloc, el Partit Popular va aconseguir 9.420 sufragis (26,88%), 2.809 menys respecte a fa quatre anys, sumant huit regidors. Ciutadans és la tercera força a Torrent després de sumar 3.164 vots, seguida de Compromís, amb 2.900 vots, i Vox, amb 2.507. A

quests resultats llancen una nova composició de la corporació municipal amb 11 regidors per al PSOE i 8 per al Partit Popular. Ciutadans, Compromís i Vox tindran dos representants cadascun.

El 58,52% dels torrentins cridats a les urnes van acudir al seu col·legi electoral a votar o ho van fer per correu, deu punts menys que en les anteriors eleccions, en una jornada marcada per la normalitat i sense incidents destacables.

El PSOE ha sigut també la força més votada en les eleccions europees, amb una participació del 58,45%, deu punts més respecte als anteriors comicis europeus, celebrats l'any 2014.

Jesus Ros revalida l'alcaldia

Envoltat de militants i simpatitzants, Jesús Ros ha seguit l'escrutini i ha celebrat el resultat en la seu de l'Agrupació Local. El candidat socialista ha agraït el suport i la confiança de la ciutadania de Torrent al projecte socialista dels últims anys. “El treball ben fet dels últims anys ha donat resultat, però demà cal continuar treballant per a donar resposta a la confiança que els torrentins han posat en el nostre projecte”, ha assenyalat.

Entre crits de “alcalde”, el candidat socialista ha assenyalat que el mèrit de la victòria socialista a Torrent és “de la gent que depositat la seua confiança en un grup de persones que vol que siguen els seus representants” al mateix temps que ha demanat “respecte” per a aquells que s'han decantat per altres posicions.

ocultar
El Partit Socialista, primera força en les eleccions municipals a Torrent
Pujar