29 de maig de 2020 29/5/20

La major exposició de Playmobil de la Comunitat torna a Torrent per Nadal

La major exposició de Playmobil de la Comunitat torna a Torrent per Nadal - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La major exposició de Playmobil de la Comunitat torna a Torrent per Nadal - (foto 2)
  La major exposició de Playmobil de la Comunitat torna a Torrent per Nadal - (foto 3)

  Un any més Torrent acollirà la major exposició de Playmobil de tota la Comunitat Valenciana realitzada fins al moment. La mostra, que compta amb al voltant de 5.000 figures i més de 100.000 peces distribuïdes a través de 13 diorames de diferents temàtiques, ja ha obert les seues portes i es podrà visitar fins al pròxim 12 de gener en el Antic Mercat.

  Un món hostil, La batalla del bosc de Teutoburgo, Port Royal, L'Apocalipsi, Basset a dalt a Dénia, l'Oest, La batalla de Platea (Grècia, 479 a.c.), Regne de “ELEN-VINYA”, AGRABHA, a més d'un Betlem, són algunes de les escenes que es podran trobar els visitants d'aquesta gran exposició.

  A més, igual que en edicions anteriors, els amants del món *Playmobil podran participar en l'entretingut joc del clic amagat, una prova perquè els visitants busquen en els diferents diorames huit figuretes de temàtica variades. Per això, en l'entrada se'ls farà lliurament d'un fullet perquè situen al clic amagat, que depositaran en una urna, participant en un sorteig per a guanyar un dels lots de Playmobil.

  Un gran resultat que porta darrere una gran faena: una trentena d'integrant de AESCLIKC (Associació Espanyola de Col·leccionistes de Playmobil), han dedicat tres dies sencers per a muntar els diorames, alguns dels quals tenen fins a 20 metres i compten amb un treball molt laboriós i minuciós.

  Pujar