12 d’agost de 2020 12/8/20

Un jove pren foc a Torrent a la casa d'un veí amb el qual es portava malament

Un jove pren foc a Torrent a la casa d'un veí amb el qual es portava malament - (foto 1)
  • Demanen dotze anys de presó per al jove que va ruixar de gasolina a la terrassa i al cotxe del veí. Afortunadament, els bombers van arribar a temps i van aconseguir extingir les flames

L'Audiència Provincial de València jutja aquest dimecres a un jove per un delicte d'incendi a perill per a la vida de les persones, pel qual la Fiscalia sol·licita inicialment per a ell una pena de 12 anys de presó. Segons el Ministeri Públic, l'acusat va calar foc a l'habitatge d'un veí de Torrent amb el qual havia tingut “múltiples desavinences” amb anterioritat.

Els fets van ocórrer en la matinada del 14 de gener de 2015, quan el processament va saltar la tanca perimetral que circumda la casa i valent-se de gasolina va calar foc a la parcel·la en dos focus, un a la terrassa de la façana principal de l'edifici i un altre al costat del vehicle de la víctima, tal com relata la Fiscalia en el seu escrit d'acusació.

Aqueixos focus van generar un gran incendi que es va propagar a l'interior de l'habitatge. El propietari, que estava dormint, es va despertar i va telefonar als bombers, que van aconseguir extingir les flames.

Pujar