10 de desembre de 2019 10/12/19

Jesús Ros presenta la legislatura “dels cent projectes que transformaran Torrent”

Jesús Ros presenta la legislatura “dels cent projectes que transformaran Torrent” - (foto 1)
  • El reelegit alcalde de Torrent ha donat la seua primera roda de premsa després de la seua presa de possessió i ha reflexionat sobre la nova legislatura que tira ja a caminar

MÉS FOTOS
Jesús Ros presenta la legislatura “dels cent projectes que transformaran Torrent” - (foto 2)

“Comencem el mandat amb ganes de posar en marxa els projectes que transformaran Torrent. Cent actuacions que escometrem al llarg de la legislatura i gràcies a les quals, dins de quatre anys, veurem un impressionant canvi a la ciutat”. Així es podria resumir la primera roda de premsa que el reelegit alcalde de Torrent, Jesús Ros, ha donat per a presentar aquesta nova legislatura, així com els projectes que ja està posant en marxa la nova corporació municipal.

De fet, aquest divendres està previst que se celebre la primera comissió de govern que de llum verda al Campus Social del qual es beneficien un centenar de xiquets en risc d'exclusió social durant tot l'estiu. Des de dilluns que ve i fins al 30 d'agost, els xiquets passaran la jornada en aquest centre, fent activitats diverses per a aconseguir una “continuïtat” en el seu dia a dia.

Una nova residència d'animals, que es construirà en col·laboració amb l'Ajuntament de València, obres en edificis públics, millora de l'entramat urbà, compres de nous terrenys i mesures en benestar social, són alguns dels projectes que anirà escometent l'equip de Jesús Ros al llarg d'aquests quatre anys. Pots llegir les principals mesures que va presentar el socialista en aquesta entrevista que li va fer elperiodic.com durant la campanya electoral.

Aquest dimarts es donava a conéixer la nova corporació municipal amb la distribució de competències entre els onze regidors que formaran part de govern a Torrent: “Hem sigut dels primers ajuntaments a repartir les regidories i em consta que estan tots satisfets i amb ganes de treballar”, ha declarat Jesús Ros.

ocultar
Jesús Ros presenta la legislatura “dels cent projectes que transformaran Torrent”
Pujar