elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Igualtat investiga el contagi massiu en una residència de Torrent amb 44 positius

Igualtat investiga el contagi massiu en una residència de Torrent amb 44 positius
  • Els informes sanitaris posen de manifest que no es van reservar places per a aïllament, ho podria estar darrere d'aquest contagi massiu

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques inclusives ha obert un expedient informatiu per a aclarir per què s'ha produït el contagi massiu en una residència de Torrent. Així ho ha explicat la consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, després de ser preguntada pels periodistes en relació a aquest brot que ha afectat a tots els residents: hi ha un total de 44 contagiats.

Darrere d'aquest contagi massiu, explica Oltra, podria estar el fet que no s'haja complit el 10% de places que s'havien de reservar per a aïllament: “Els informes dels tècnics sanitaris que han estat en la residència posen de manifest que no es complien el 10% per a reservar places d'aïllament i que podria haver sigut un factor del contagi massiu, és a dir, que es feren més ingressos dels permesos”.

Mónica Oltra ha explicat, en aquesta mateixa roda de premsa després del ple del Consell, que el virus en una residència té tres portes d'entrada: “Entra de fora, a través de persones treballadores que s'han pogut contagiar en qualsevol àmbit, de les pròpies visites, o bé de les eixides”.

Segons les dades oficials facilitades per la Conselleria de Sanitat, des que va esclatar la pandèmia s'han contagiat en la localitat de Torrent 688 persones, 232 d'elles en les dues últimes setmanes. En total, 56 persones han mort per coronavirus en el municipi.

Pujar