elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La festivitat del Corpus Christi de Torrent és ornamentada pel seu tapís floral

La festivitat del Corpus Christi de Torrent és ornamentada pel seu tapís floral
  • La Moma va realitzar el seu tradicional ball a l'interior de l'església de l'Asunción

MÉS FOTOS
La festivitat del Corpus Christi de Torrent és ornamentada pel seu tapís floral - (foto 2)
La festivitat del Corpus Christi de Torrent és ornamentada pel seu tapís floral - (foto 3)

En la plaça Major, als peus de l'emblemàtica Torre de Torrent, s'ha realitzat el tapís floral amb arena de colors, pedres i flors amb motiu de la festivitat del Corpus Christi a la ciutat. Això ha sigut possible gràcies a la col·laboració de l'ajuntament amb el Fons Social de Caixa Rural Torrent, que ha fet possible que la ciutadania admire el tradicional tapís floral durant el primer cap de setmana de juny.

Enguany, la imatge triada ha sigut la del Sant Calze en el centre, branques de blat i raïms als costats i dues creus en els extrems, tot això, emmarcat en gespa natural, que ha sigut barrada per a rebre la visita de la ciutadania torrentina. Una d'aqueixes visites, ha sigut la dels xiquets que han pres la Primera Comunió enguany i que s'han fet una foto de record.

“Estem molt satisfets de l'acolliment que ha tingut el tapís. Sempre se situa enmig del carrer, perquè passe la Custòdia i els combregadors, però al no haver-hi aquesta edició, ho hem situat als peus de la Torre i ha sigut un èxit. Molta gent ens ha felicitat, però el mèrit és de la Caixa Rural, pel seu suport, i sobretot, a Adrimar, per la seua gran faena”, afirma el Regidor de Festes, Pascual Martínez.

A més, el diumenge 6 de juny es va celebrar la solemne Missa Major amb motiu dels festejos del Corpus a l'església de l'Asunción i a la vesprada es va realitzar el ball de la Moma a l'interior de la mateixa parròquia, a càrrec dels grups de ball i música locals.

“Els clavaris van viure amb intensitat i emoció la missa del matí i les vespres, amb la satisfacció del treball ben fet al llarg d'aquest difícil any i mig d'espera per a celebrar la seua festa”, afirma el regidor Pascual Martínez.

Pujar